VIDEO Prim-ministrul Florin Cîțu, primit cu huiduieli de membrii Opoziției: „Sunteți terminați. Sunteți speriați!”

citu.jpg

Guvernul Cîțu, la primirea votului de învestitură
Foto: INQUAM Photos/George Călin

Premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, Florin Cîțu, a fost primit cu huidueli de către parlamentarii Opoziției atunci când acesta a luat cuvântul în Parlament. A fost nevoia de intervenția lui Ludovic Orban ca premierul să poată vorbi.

„Nu-i așa că sunteți terminați că sunt aici? Sunteți speriați! Vă mai sperie o guvernare Cîțu, nu-i așa? Asta e, nu? Am văzut multe în Parlament zilele astea, dar tupeu la limita nesimțirii ca azi, mai rar”, a spus premierul, moment în care parlamentarii au început să-l huiduie.

Florin Cîțu, huiduit în Parlament

„Auzi, tupeu! După câteva zile după ce ai fost învestit să vii cu ordonanța 13 să scoți zeci de mii de oameni în stradă și să ai tupeu astăzi să vii în Parlamentul României!

Să te dea jos propriul partid, propriul partid să te arunce la gunoi pentru că ești incompetent (…) și tu să vii astăzi și să ai tupeu să le vorbești românilor?”, i-a întrebat Cîțu pe parlamentari, făcând trimitere la pesedistul Sorin Grindeanu, premierul demis chiar de PSD.
„Ai stat vreodată, domnule senator, să-i asculți românii? Pe cei 600 de mii de români pe care i-ai scos în stradă în iarnă să-l salvezi pe Dragnea cu ordonanța 13? Niciodată nu i-ai ascultat! Pe cine ai chemat să te ajute? Pe Ponta?”, a mai spus Cîțu.

„Tupeu! cum ați lăsat economia? 50 de miliarde datorii pe care le-am plătit noi. 30 de miliarde facturi. Aveți tupeul să vorbiți despre antreprenorul român? A trebuit să decontăm concedii medicale pe care nu le-ați decontat cu anii!”, i-a apostrofat Cîțu pe cei care l-au huiduit și nu l-au lăsat să vorbească.

Intervenția lui Florin Cîțu poate fi urmărită de la minutul 37.53

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1