VIDEO Marian Vanghelie: "Eu fac bani și când dorm"! Ce s-a întâmplat cu ceasurile de lux deținute de fostul primar

Ultima actualizare:
Marian Vanghelie a fost jefuit la începutul acestui an, în ianuarie
Marian Vanghelie a fost jefuit la începutul acestui an, în ianuarie

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, suspendat din funcție în anul 2015, a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Politicianul a vorbit despre sfera profesională, dar și despre un subiect controversat: averea sa, care o bună perioadă de timp s-a aflat și în atenția procurorilor DNA.

Marian Vanghelie, ajuns la 51 de ani, are o avere considerabilă pe care refuză să o etaleze în mediul online, potrivit propriilor spuse. De altfel, sumele considerabile de bani deținute de către poltician au atras, în repetate rânduri atenția. În anul 2017, Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost jefuiți de o bonă filipineză care a sustras din locuința familiei suma de 50.000 de euro. Mai mult decât atât, casa lui Vanghelie a fost calcată de hoți la începutul anului 2020, iar pagubele au fost unele astronomice, ridicându-se la aproape 300.000 de euro. Cu toate acestea, politcianul nu duce grija zilei de mâine și se mândrește cu faptul că oamenii lucrează pentru el, la orice oră din zi și din noapte! Iată ce a declarat, în calitate de invitat al lui Denise Rifai. 

Întrebat care este suma de bani pe care o câștigă lunar, Marian Vanghelie a oferit un răspuns complex. "Eu fac bani și când dorm. Când eu dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine, și fac bani și când dorm, pur și simplu. Dacă eu vreau într-o zi să dorm până la 4, eu în timpul ăla fac bani”, a spus Marian Vanghelie.

În anul 2017, Marian și Oana au fost jefuiți de o bonă filipineză
În anul 2017, Marian și Oana au fost jefuiți de o bonă filipineză

”Eu nu sunt angajat ca să câștig pe lună. Eu când câștig, câștig, când nu, nu. Câstigi bani pe lună când ai un salariu... Nu am o problemă cu grija zilei de mâine, dar nici nu am reședințe de 5.000 de mp. Stau într-o casă normală, în care trebuie să fie un politician cu familia lui. Știu să fac business, dar nu fac o fală din asta. Pe mine nu m-ați văzut prin discoteci, prin cluburi. Îmi doresc altceva de la viață. Știu ce este frumos, să mă respect, știu unde să mă duc în locurile civilizate ale acestei lumi, dar cu o anumită decență. Eu nu vreau să mă pozez pe unde mă duc. La mine nu o să vedeți pe Facebook poze de unde mă duc”, a mai spus Marian Vanghelie în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Vanghelie, în vremea în care era primar al sectorului 5 și își expunea, fără rețineri, ceasurile de mii de euro
Vanghelie, în vremea în care era primar al sectorului 5 și își expunea, fără rețineri, ceasurile de mii de euro

Marian Vanghelie a avut o pasiune costisitoare pentru ceasuri

Marian Vanghelie era cunoscut pentru pasiunea costisitoare avută pentru ceasuri. Slăbiciunea pentru accesoriile de lux l-au adus în vizorul DNA, iar acum politicianul nu-și mai etalează colecția de ceasuri, lucru observat de Denise Rifai. 


    Vanghelie, în vremea în care era primar al sectorului 5 și își expunea, fără rețineri, ceasurile de mii de euroSursă foto: Arhivă Click!
Vanghelie, în vremea în care era primar al sectorului 5 și își expunea, fără rețineri, ceasurile de mii de euroSursă foto: Arhivă Click!

”DNA mi-a pus sechestru pe toate ceasurile. Am vrut așa să arăt că eu am valoare și fără ceas. În momentul în care tu ești un brand nu mai contează, poți să pui orice la mână sau poți să nu pui nimic. Lumea înțelege că nu-ți trebuie acel ceas. Am vrut să depășesc această problemă. DNA a făcut o mizerie, inclusiv cu ceasurile pe care mi le-a luat și a pus sechestru pe ele, inclusiv cu faptul că aș fi luat  două ceasuri, unul de 6.000 și unul de 2.000 de euro. Am pus o singură întrebare, dacă ai un ceas, unul singur dar eu aveam mai multe, de 100.000 de euro, cum să iei ca șpagă ceas de 6.000 de euro? I-am spus procurorului. Acel ceas, dacă eu îl primeam cadou, îl dădeam cuiva, șoferului meu de exemplu. Nu aveam nevoie să-l port că-l aveam pe cel de 100.000 de euro și era reprezentativ. Nu trebuie să ai toate culorile, ca să nu zic toate prețurile. Nu mai porți ceas de 6.000 când ai unul de 100.000 de euro”, a explicat Marian Vanghelie, în cadrul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net