Tabloul furat din casa lui Marian Vanghelie, recuperat de polițiști

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie a fost jefuit la începutul acestui an, în ianuariefoto: arhiva Click!
Marian Vanghelie a fost jefuit la începutul acestui an, în ianuariefoto: arhiva Click!

Tabloul "Cap de copil" de Gheorghe Petraşcu, furat din casa fostului lider PSD Marian Vanghelie, a fost recuperat de poliţişti. Cei trei bărbaţi reţinuţi ca suspecţi de furt calificat în acest caz au fost arestaţi preventiv.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov au recuperat un tablou despre care există date că a fost sustras din locuinţa persoanei vătămate, situată în satul Ghermăneşti, judeţul Ilfov, în noaptea de 20/21 ianuarie, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

De asemenea, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Buftea a dispus arestarea preventivă a celor trei persoane reţinute pentru furt calificat în acest caz.

Hoții au furat bunuri în valoare de 300.000 de euro

Miercuri, trei bărbaţi, cu vârste între 40 şi 48 de ani, membri ai unei grupări specializate în furturi din locuinţe, au fost reţinuţi de poliţiştii din Ilfov în cazul spargerii casei fostului lider PSD Marian Vanghelie din localitatea Ghermăneşti. Din locuinţa acestuia au fost furate bijuterii, ceasuri şi tabloul "Cap de copil" de Gheorghe Petraşcu, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de euro.

Poliţia Judeţeană Ilfov anunţa că, miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au făcut patru percheziţii la domiciliile membrilor unei grupări specializate în furturi din locuinţă, trei percheziţi fiind în Bucureşti şi una în judeţul Teleorman. 

"În fapt, în noaptea de 20/21 ianuarie a.c., în jurul orelor 03:30, persoana vătămată a sesizat faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin forţarea unei ferestre din material pvc, în locuinţa sa din satul Ghermăneşti, Staţiunea Snagov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv bijuterii, ceasuri şi un tablou, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de euro", arăta sursa citată.

Hoții, membri ai unei grupări specializate în furturi din locuințe

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că fapta a fost comisă de membrii unei grupări infracţionale specializată în furt din locuinţe, care acţionau de regulă la pont şi cu precădere în dauna persoanelor ce dispun de sume mari de bani. Totodată, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri, respectiv suma de 7.300 de lei, ceasuri şi bijuterii, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, activitatea de urmărire penală efectuându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Marian Vanghelie a declarat că el nu era acasă când a fost comis furtul, dar că erau acasa soţia sa, copilul şi soacra, ceea ce i se pare foarte îngrijorător. Tocmai din acest motiv, fostul primar al sectorului 5 a afirmat că îşi doreşte ca persoanele care i-au intrat în casă să fie prinse. Furtul a fost comis la ora 3.30, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie.

Citește și:

Marian Vanghelie, jefuit cu soția și copilul în casă. Acum 3 ani, bona filipineză i-a furat 50.000 de euro

EXCLUSIV! Arşinel, şocat: „În trei zile, hoţii mi-au spart casa de două ori!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net