VIDEO Marcel Ciolacu, surprins din nou cu banii la vedere! Cum a reacționat președintele PSD

psd_declaratii_ciolacu_02_inquam_ilona_andrei.jpg

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu, din nou protagonistul unui moment controversat
Sursă foto: Inquam Photos/Ilona Andrei
Citeste tot despre: 

Marcel Ciolacu recidivează! Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins din nou cu o sumă importantă de bani ieşiţi din buzunarul de la sacou.

Marcel Ciolacu a fost surprins în sala de plen a Camerei Deputaţilor în timp ce îşi căuta cartela de vot. Conform unor imagini surprinse, acesta a scos din greşeală mai multe bancnote de 200 de lei. Deşi a reacţionat imediat şi a încercat să pună înapoi bancnotele, jurnaliştii au surprins din nou imaginile care îl arată pe lider cu banii la vedere.

Nu este prima dată când Marcel Ciolacu este surprins într-o astfel de situaţie. În luna martie, preşedintelui PSD i-au ieşit mai multe bancnote din sacou, chiar în timp ce anunţa depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros. 

El a declarat atunci că motivul pentru care avea bani în sacou atunci când aceştia au ieşit la vedere este că i-a retras de la bancomat pentru a-i da şefei de cabinet, care îi cumpărase online „produse pentru întreţinere stomatologică”.Citește și: 

Marcel Ciolacu, faza zilei la conferința PSD: i-au „fugit” banii din buzunarul de la piept. „Asta înseamnă transparență”

Marcel Ciolacu, adevărul despre prăbușirea Vioricăi Dăncilă. «A făcut o greșeală imensă»


 

Loading...
 
 

Citește și