VIDEO Jandarmeria și-a cerut scuze pentru defilarea de Ziua Națională din Cluj. Cum a arătat momentul stânjenitor

Ultima actualizare:

    Reprezentanții Jandarmeriei Române și-au cerut scuze pentru defilarea de 1 decembrie de la ClujFoto: Arhivă
Reprezentanții Jandarmeriei Române și-au cerut scuze pentru defilarea de 1 decembrie de la ClujFoto: Arhivă

Reprezentanții Jandarmeriei Române şi-au cerut scuze în mod public pentru modul în care s-a prezentat plutonul lor de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca cu ocazia Zilei Naționale a României de miercuri, 1 decembrie.

Jandarmeria Română s-a scuzat în mod public pentru reprezentanția oferită la Cluj, de Ziua Națională a României. Momentul, spun chiar ei, a fost unul lipsit de pregătire în ceea ce privește antrenamentul jandarmilor pentru defilarea cu pricina. 

„Ziua Naţională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate şi solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat. În plan intern se vor face verificari asupra modului de selectie si antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, a transmis Jandarmeria Română. 

În imaginile publicate ulterior și pe reţelele de socializare, care au ajuns subiect de amuzament, se poate observa cum jandarmii din plutonul de defilare nu au reuşit deloc să se sincronizeze când au încercat să bată un pas de defilare de tip NATO. Desincronizarea a fost atât de mare și de evidentă încât a părut intenţionată și făcută în batjocură.

Incidentul, comentat negativ de internauți, le-a adus acestora aminte de o situație asemănătoare. Este vorba de defilarea Poliţiei Locale Iaşi de acum câţiva ani, care a oferit același spectacol stânjenitor pentru privitori, denotând lipsă totală de pregătire.

Iată mai jos video-ul reprezentativ

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net