VIDEO Comorile neștiute ale lui Marcel Vela. Fiicei i-a făcut nuntă de prințesă, iar pe nepoată o adoră

Ultima actualizare:

    În 2012, Marcel Vela și-a condus fiica la altarfoto: www.7-zile.com
În 2012, Marcel Vela și-a condus fiica la altarfoto: www.7-zile.com

Marcel Vela are 56 de ani și este un om împlinit. Are o carieră de succes, iar acasă, la Caransebeș, îl așteaptă o familie minunată. Click! vă prezintă comorile neștiute ale ministrului de Interne: fata, căreia i-a făcut o nuntă de prințesă, și nepoata, după care este topit.

Marcel Vela este la ora actuală unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Ori de câte ori se stabilesc măsuri noi, ordonanțe, acesta este primul care iese să ni le anunțe, îmbrăcat cu deja celebra geacă de piele, la care are prins tricolorul. Surse guvernamentale spun că ministrului de Interne munca îi ocupă tot timpul, de când țara noastră se află în stare de urgență. Fură câteva ore de somn pe noapte, iar de ajuns la familie, în Caransebeș, nici nu se pune problema. Ține legătura cu cei dragi prin telefon.

Marcel Vela a oficiat cununia civilă a fiicei sale

Vela este căsătorit și are acasă două comori, după care este topit. Prima este fiica lui, Andra. O tânără superbă, căreia i-a făcut o nuntă de care a auzit tot orașul. Pe 4 noiembrie 2012, aceasta și-a unit destinele cu Cristian, pe atunci viceprimar liberal în comuna Armeniș. Acum, bărbatul, care a preluat numele de familie al socrului, este chiar edilul localității. Marcel Vela era în perioada aceea primarul orașului Caransebeș și a ținut să oficieze chiar el căsătoria civilă a fetei sale. „Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tatăl și socrul tinerilor căsătoriți. A urmat nunta la Catedrala Episcopală, ținută de un sobor de preoţi condus de episcopul Caransebeşului. Iar miresa a fost condusă la altar de tatăl său, pe un covor de petale din trandafiri roșii și albi, comandat chiar de el.

Marcel Vela este topit după nepoțica lui
Marcel Vela este topit după nepoțica lui

Petrecerea ce a urmat a adunat în sălile Restaurantului „Imperial” peste 700 de persoane, potrivit presei locale, printre care și numeroase personalități din PNL, în frunte cu Ludovic Orban, Crin Antonescu, care era președintele Senatului, Dan Radu Rușanu, Rareș Mănescu sau Tudor Chiuariu. Nași le-a fost Daniel Chițoiu, pe atunci ministrul Economiei, și soția sa, care au purtat lumânări decorate cu orhidee bordo, de mari dimensiuni, aceleaşi flori regăsindu-se şi în pieptul invitaţilor. La finalul ceremoniei religioase, mirii au eliberat porumbei.

Micuța prințesă a împlinit 5 anișori în decembrie
Micuța prințesă a împlinit 5 anișori în decembrie

Marcel Vela are o nepoată pe care o adoră

Pentru cea mai iubită fiică, Vela i-a chemat să-i cânte la petrecere pe Aurelian Temișan, Elena Gheorghe, Nicoleta Voica, Petrică Moise, Traian Jurchelea și orchestra „Virtuozii Banatului”. După câțiva ani, urarea tatălui de a avea copii frumoși și sănătoși s-a împlinit. Marcel Velea este un bunic care-și adoră nepoata și ori de câte ori merge acasă nu ratează momentele frumoase petrecute cu fetița. Este cea de-a doua comoară a sa, probabil, cea mai prețioasă.

Cât de bogat este Marcel Vela

Potrivit declarației sale de avere, ministrul Marcel Vela deține, în județul Caraș-Severin, de unde provine, un teren agricol de 1.000 de metri pătrați, cumpărat în 2013.

Așa s-au obișnuit românii să-l vadă pe Marcel Vela la televizor
Așa s-au obișnuit românii să-l vadă pe Marcel Vela la televizor

Are un apartament cu suprafața de 61 de metri pătrați, moștenit în 2016 de la Maria Dorca, bunica sa, un album papal în valoare de 6.000 de euro, 450.000 de lei și 31.000 de euro în numerar și puțin peste 151.000 de lei ținuți la bănci. În 2018, demnitarul a luat un credit în valoare de 38.000 de euro, scadent în anul 2022. În ceea ce privește veniturile lui Marcel Vela, el a încasat anul trecut 132.790 de lei din indemnizația de senator. Acesta nu deține autoturisme.

Citește și:

Generaţia următoare: copiii politicienilor, angajaţi la stat

Uite cum arată Mihaela, dragostea lui Ludovic Orban!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net