VIDEO Comorile neștiute ale lui Marcel Vela. Fiicei i-a făcut nuntă de prințesă, iar pe nepoată o adoră

marcel-vea-isi-duce-fiica-la-altar.jpg

În 2012, Marcel Vela și-a condus fiica la altar
În 2012, Marcel Vela și-a condus fiica la altar
foto: www.7-zile.com

Marcel Vela are 56 de ani și este un om împlinit. Are o carieră de succes, iar acasă, la Caransebeș, îl așteaptă o familie minunată. Click! vă prezintă comorile neștiute ale ministrului de Interne: fata, căreia i-a făcut o nuntă de prințesă, și nepoata, după care este topit.

Marcel Vela este la ora actuală unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Ori de câte ori se stabilesc măsuri noi, ordonanțe, acesta este primul care iese să ni le anunțe, îmbrăcat cu deja celebra geacă de piele, la care are prins tricolorul. Surse guvernamentale spun că ministrului de Interne munca îi ocupă tot timpul, de când țara noastră se află în stare de urgență. Fură câteva ore de somn pe noapte, iar de ajuns la familie, în Caransebeș, nici nu se pune problema. Ține legătura cu cei dragi prin telefon.

Marcel Vela a oficiat cununia civilă a fiicei sale

Vela este căsătorit și are acasă două comori, după care este topit. Prima este fiica lui, Andra. O tânără superbă, căreia i-a făcut o nuntă de care a auzit tot orașul. Pe 4 noiembrie 2012, aceasta și-a unit destinele cu Cristian, pe atunci viceprimar liberal în comuna Armeniș. Acum, bărbatul, care a preluat numele de familie al socrului, este chiar edilul localității. Marcel Vela era în perioada aceea primarul orașului Caransebeș și a ținut să oficieze chiar el căsătoria civilă a fetei sale. „Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tatăl și socrul tinerilor căsătoriți. A urmat nunta la Catedrala Episcopală, ținută de un sobor de preoţi condus de episcopul Caransebeşului. Iar miresa a fost condusă la altar de tatăl său, pe un covor de petale din trandafiri roșii și albi, comandat chiar de el.

nepoata-vela.jpg

nepoata Marcel Vela
Micuța prințesă a împlinit 5 anișori în decembrie
foto: Facebook / Andra Vela

Marcel Vela i-a făcut fiicei nuntă de prințesă cu 700 de persoane

Petrecerea ce a urmat a adunat în sălile Restaurantului „Imperial” peste 700 de persoane, potrivit presei locale, printre care și numeroase personalități din PNL, în frunte cu Ludovic Orban, Crin Antonescu, care era președintele Senatului, Dan Radu Rușanu, Rareș Mănescu sau Tudor Chiuariu. Nași le-a fost Daniel Chițoiu, pe atunci ministrul Economiei, și soția sa, care au purtat lumânări decorate cu orhidee bordo, de mari dimensiuni, aceleaşi flori regăsindu-se şi în pieptul invitaţilor. La finalul ceremoniei religioase, mirii au eliberat porumbei.

marcel-vela-nepoti.jpg

marcel vela nepoata
Marcel Vela este topit după nepoțica lui
foto: Facebook

Marcel Vela are o nepoată pe care o adoră

Pentru cea mai iubită fiică, Vela i-a chemat să-i cânte la petrecere pe Aurelian Temișan, Elena Gheorghe, Nicoleta Voica, Petrică Moise, Traian Jurchelea și orchestra „Virtuozii Banatului”. După câțiva ani, urarea tatălui de a avea copii frumoși și sănătoși s-a împlinit. Marcel Velea este un bunic care-și adoră nepoata și ori de câte ori merge acasă nu ratează momentele frumoase petrecute cu fetița. Este cea de-a doua comoară a sa, probabil, cea mai prețioasă.

Cât de bogat este Marcel Vela

Potrivit declarației sale de avere, ministrul Marcel Vela deține, în județul Caraș-Severin, de unde provine, un teren agricol de 1.000 de metri pătrați, cumpărat în 2013.

declaratie-de-presa-marcel-vela-raed-arafat-si-bogdan-despescu.jpg

Așa s-au obișnuit românii să-l vadă pe Marcel Vela la televizor

Are un apartament cu suprafața de 61 de metri pătrați, moștenit în 2016 de la Maria Dorca, bunica sa, un album papal în valoare de 6.000 de euro, 450.000 de lei și 31.000 de euro în numerar și puțin peste 151.000 de lei ținuți la bănci. În 2018, demnitarul a luat un credit în valoare de 38.000 de euro, scadent în anul 2022. În ceea ce privește veniturile lui Marcel Vela, el a încasat anul trecut 132.790 de lei din indemnizația de senator. Acesta nu deține autoturisme.

Citește și:

Generaţia următoare: copiii politicienilor, angajaţi la stat

Uite cum arată Mihaela, dragostea lui Ludovic Orban!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • florin citu

    Cine este Florin Cîțu, premierul desemnat al României, pare a fi întrebarea care stă pe buzele tuturor. Ce a făcut el pe scena politică, prin ce s-a remarcat ca ministru de finanțe, ce-l recomandă ca prim ministru, ce avere a strâns, de ce tocmai el a fost nominalizat de Klaus Iohannis în fruntea Guvernului? Iată tot ce trebuie să știi despre Florin Cîțu, unul dintre cei mai virulenți opozanți ai PSD-ului.

  • marcel vela

    Ordonanță militară și nu prea! După ce, marți seară, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că înăsprește restricțiile de circulație pentru că oamenii nu au înțeles gravitatea situației, miercuri, același ministru îi asigură pe români că polițiștii vor da dovadă de înțelegere și nu vor cere declarația pe propria răspundere de la cei care fac sport pe afară sau își scot câinele la plimbare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1