Vergil Chițac are dosar penal! E acuzat că s-a expus în public deși intrase în contact cu o persoană cu coronavirus

senatorul-vergil-chitac.jpg

senatorul vergil chitac
Vergil Chițac s-a ales cu dosar penal chiar pe patul de spital

Senatorul Vergil Chițac are dosar penal! Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului General s-au sesizat din oficiu privind zădărnicirea combaterii bolilor în cazul senatorului PNL Vergil Chiţac. Acesta a participat la mai multe întâlniri oficiale şi private după ce a intrat în contact cu persoană cu Covid-19. El a fost ulterior confirmat cu coronavirus.

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie s-au sesizat din oficiu, luni, cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în ceea ce-l privește pe senatorul Vergil Chițac. Acesta a participat la mai multe întâlniri oficiale şi private ulterior intrării în contact cu o persoană infectată cu virusul Covid-19, potrivit news.ro. Mai exact, el a participat la şedinţa BPN al PNL de săptămâna trecută.

Senatorul Vergil Chițac are dosar penal. El este internat la terapie intensivă

Senatorul PNL Vergil Chiţac şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus în 13 martie, ulterior fiind confirmat şi fiul lor. Cei trei sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Între timp, starea de sănătate a lui Vergil Chițac s-a înrăutățit, el fiind internat la secția de Terapie intensivă. Medicii au declarat că senatorul suferă de insuficiență respiratorie.

Toți membrii conducerii PNL sunt izolați la domiciliu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri că, având în vedere că senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii conducerii liberale se vor izola la domiciliu, iar toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze. Ulterior, alţi trei politicieni PNL au fost confirmaţi cu coronavirus, sâmbătă, fiind vorba despre deputatul PNL Lucian Heiuş, primarul Devei, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David Nicolae. Toţi trei erau în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, confirmat anterior cu coronavirus.

 

Citește și:

Coronavirus 2020. Senatorul Vergil Chițac, în stare gravă. A fost mutat la Terapie Intensivă

Senatorul Vergil Chițac, mesaj după ce a aflat că are coronavirus: „Boala poate lovi când nu te aștepți”

Loading...

Citește și