Vecinul lui Gheorghe Dincă află dacă va ajunge după gratii. Riscă între 5 şi 12 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Ştefan Risipiceanu a fost invitat la tv la scurt timp după mediatizarea cazului Caracalfoto: captură video Antena 1
Ştefan Risipiceanu a fost invitat la tv la scurt timp după mediatizarea cazului Caracalfoto: captură video Antena 1

Bărbatul de 46 de ani reținut de DIICOT miercuri, cel care ar fi violat-o şi el pe Luiza Melencu, este arestat preventiv şi urmează să dea explicaţii pentru faptele lui în faţa judecătorilor. Ştefan Risipiceanu era "omul de casă" al lui Gheorghe Dincă şi s-a aflat în toată această peioadă sun nasul anchetatorilor, asistând zile întregi la cercetări şi fiind invitat în emisiuni tv la puțin timp după mediatizarea cazului Caracal. Încă de atunci declarațiile acestuia au ridicat suspiciuni.

Cunoscut drept ”bărbatul cu mâinile arse”, Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, nu are un serviciu şi nici vreo pregătire profesională, fiind în ochii localnicilor din Caracal un om sărman, pe care mecanicul auto, principalul suspect în cazul crimelor de la Carcal, îl ajuta.    

De când a izbucnit scandalul, Ştefan Risipiceanu a dat nenumărate declaraţii ziariştilor şi de fiecare dată el a susţinut că nu ştia că Dincă aducea fete acasă. 

"N-am văzut, domne, nimic. N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic", a declarat Ştefan Risipiceanu pentru Adevărul.

Ştefan Risipiceanu nu recunoaşte acuzaţiile de viol în cazul Luizei Melencu

Procurorii l-au audiat şi ei pe bărbatul de 46 de ani. De mai multe ori. Anchetatorii l-au întrebat inclusiv unde s-a ars pe mâini. Şi lor, ca şi ziariştilor, Fane le-a spus acelaşi lucru: "De la soare sunt ars. Sunt şi pe corp. La faţă nu m-am ars pentru că mereu port şapcă".

Complicele lui Gheorghe Dincă va afla joi dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, va fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. El Este acuzat de viol în stare agravată şi riscă între 5 şi 12 ani de închisoare cu executare. Complicele lui Dincă nu recunoşate acuzaţiile care i se aduc. El a susţinut în faţa anchetatorilor că vrea să vadă probele de la dosar, deşi în casa ororilor din Caracal au fost găsit amprentele lui care îl incriminează. 

Citeşte şi:

Luiza Melencu, violată de complicele lui Gheorghe Dincă, după ce a fost răpită. Bărbatul a fost reținut

VIDEO Cumpănaşu ar fi găsit-o pe Luiza. Imagini cu fata în Italia, traficată de proxeneţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net