VIDEO Cumpănaşu ar fi găsit-o pe Luiza. Imagini cu fata în Italia, traficată de proxeneţi

5-act-luiza-melencu.jpg

Luiza Melencu, 18 ani

La şapte luni de la disparţie, Luiza Melencu se pare că este în viaţă. Informaţia bombă vine de la Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, presupusa victimă a lui Gheorghe Dincă. Candidatul înscris în cursa pentru alegerile prezidenţiale explică într-un mesaj pe Facebook că fata s-ar afla în Italia, mai exact în Genova, fiind traficată de proxeneţi.

Alexandru Cumpănașu spune că familia Melencu a confirmat după ce a analizat imaginile cu fata din filmare că persoana despre care vorbeşte unchiul Alexandrei Măceşanu este chiar fata lor. Fizic există o asemănafe izbitoare, vocea nefiind încă identificată.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat pentru Mediafax că pe niciun cancal de cooperare internaţională nu există indicii care ar putea susţine afirmaţiile lui Cumpănaşu. 

Bunicul Luizei, convins că fata din imagini e nepoata lui dispărută din Caracal  

.

 

Cel care este foarte sigur că fata din imagini este chiar Luiza este bunicul fetei. Alexandru Cumpănaşu a arătat imaginile familiei. "Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza", a spus bărbatul.

captura_antena_3.jpg

luiza melencu italia
Fata din Italia (stânga) şi Luiza Melencu (dreapta)
foto: captură video Antena 3

Din înregistrarea video nu a fost însă distinsă vocea. Fotografiile şi filmul ar fi fost făcute săptămâna trecută în Italia, când Alexandru Cumpănaşu s-ar fi aflat acolo şi o echipă de detectivi particulari ar fi mers din local în local pentru a afla detalii. 

Mesajul lui Alexandru Cumpănaşu care a adus speranţa în inima familiei Luizei Melencu 

"Am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află. Din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo. Avem acum confirmarea familiei Melencu că fata din poze și din film este Luiza. Începe o bătălie contra-cronometru – indiferent de alegeri, nu mă interesează – pentru găsirea de informații, oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locației unde se află Luiza.

Ce pot să vă spun în acest moment este că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucurie, pot să vă spun un lucru cert, că este în viață. Atât mama, cât și bunicul au identificat-o și este o emoție uriașă pe care o am pentru acești copii”, a notat Cumpănaşu pe Facebook.

După această dezvăluire, familia fetei este decisă să meargă să o caute în Italia.

 

Citeşte şi: 

Crimele de la Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu nu va participa la reconstituirea din «Casa Groazei»

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • reconstituire_caracal_gheorghe_dinca_fara_catuse

    Mărturia terifiantă a unei tinere care a fost abuzată sexual în copilărie de către Gheorghe Dincă artă că presupusul criminal de la Caracal avea astfel de înclinaţii de mai mulţi ani. Este limpede acum ca lumina zilei că mecanicul auto, în vârstă de 66 de ani, a agresat sexual şi alte fete. Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au fost răpite de Dincă, violate, ucise şi apoi incendiate, după cum a mărturisit chiar inculpatul.

  • Gheorghe Dincă este supranumit criminalul din Caracal

    Detalii cutremurătoare continuă să apară din casa groazei de la Caracal. Anchetatorii s-au mutat cu verificările în interiorul locuinţei şi iată că ce au găsit le+a ridicat noi semne de întrebare. La fața locului, criminaliştii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei Melencu, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1