Valentina Pelinel a băgat în reparații hotelul lui Borcea din Olimp. La ce tarife te poți caza în sezonul estival

valentina_pelinel-1.jpg

Valentina Pelinel la modernizări
Valentina Pelinel se implică în modernizările hotelului unde șefă este Mihaela Borcea
Foto: Facebook Valentina Pelinel
Citeste tot despre: 

În hotelul omului de afaceri Cristi Borcea din stațiunea Olimp este în aceste zile forfotă mare deși nu a venit încă sezonul estival. Unitatea de cazare o are șefă pe Mihaela, prima soție a omului de afaceri dar acum, în modernizări se implică Valentina Pelinel, actuala nevastă. Deja au fost anunțate tarifele pentru noul sezon estival, care sunt mai mari decât cele practicate anul trecut.

Pe litoral au început pregătirile pentru noul sezon estival. Fiecare administrator, investitor sau proprietar face investiții și modernizări după puteri și buget. În Olimp, îți atrage atenția Complexul Pam Beach Resort & Spa, fost Muntenia, care în aceste zile este ca un furnicar, muncitori și materiale intrând și ieșind cu o frecvență demnă de vremurile bune ale litoralului. Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble ( twin si matrimoniale)

poza_hotel_borcea.jpg

Hotelul lui Borcea de la Olimp
Hotelul lui Borcea de la Olimp are 210 camere
Foto: hotelpambeach.ro

Valentina Pelinel șefă de lucrări la Hotelul lui Borcea

 

Toată lumea știe că este hotelul lui Cristi Borcea iar șefă este Mihaela Borcea, prima soție a fostului acționar de la Dinamo. În acest an este altfel, s-a implicat și actuala soție, Valentina Pelinel care a postat pe rețelele de socializare imagini de la modernizări.”Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca Hotel Pam Beach Olimp sa vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară”, spune Pelinel pe pagina ei de facebook. Așadar, putem spune că fosta și actuala se înțeleg bine și dezvoltă împreună afacerile familiei. Complexul Pam Beach Resort & Spa Olimp care se numea înainte Muntenia, a fost renovat în 2018 și funcționează pe societatea SC Muntenia Estival 202 SA. Potrivit replicaonline.ro, tarifele hotelului pentru acest sezon estival au fost majorate față de 2020. Astfel, prețul unui apartament la complexul din Olimp era anul trecut de 485 de lei, anul acesta, Mihaela Borcea îl pune la bătaie pentru 505 lei.Camera dublă era, anul trecut, 325 de lei, anul acesta se închiriază cu 338 lei, iar camera triplă este de 441 lei, în acest sezon estival, în timp ce anul trecut s-a închiriat cu 325 lei. În extrasezon, prețurile sunt mai mici, însă mai mari decât în 2020.

 

mihaela_borcea_este_sefa_hotelului.jpg

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea este șefa hotelului Pam Beach Resort and Spa
Foto: Facebook Mihaela Borcea

 

Mesajul Mihaelei Borcea pentru turiști

 

”Dragii mei, anul 2020 a fost un an foarte greu pentru toată lumea, peste care am trecut nu ușor, inclusiv eu!! Asta însă nu m-a împiedicat să fiu alături de echipa Pam Beach pe care încă o conduc de foarte mult timp, de mulți ani, și ca atare vă așteptăm să veniți cu încredere în locația noastră așa cum ați făcut-o în fiecare an! Voi reveni cu detalii! Trebuie să avem încredere că totul va reveni la normal, că vom avea din nou viața de dinainte”, spune fosta soție a lui Cristian Borcea conform sursei citate

 

 

 

Citiți și

 

 

Ce bine-i merge lui Cristi Borcea în afaceri! Prima soție este mâna de fier

 

Hai să muncești la Mihaela Borcea! Angajează pentru hotelul de la mare

Loading...
 
 

Citește și