Ce bine-i merge lui Cristi Borcea în afaceri! Prima soție este mâna de fier

2-bd-2-3col-190-894515.jpg

cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel
Fostul hotel Muntenia din Olimp a devenit Pam Beach Hotel&Spa
Fotografii: Mihai Ionescu

Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Cristi Borcea. A ieşit condiţionat din închisoare în urmă cu aproape trei săptămâni (n.r. 2 iulie) şi poate sta liniştit în braţele Valentinei Pelinel, pentru că afacerile-i merg strună. De partea de business se ocupă însă Mihaela, fosta soţie a acţionarului dinamovist.

Chiar şi dincolo de gratii, Cristi Borcea făcea afaceri! Dar nu singur, ci ajutat de fosta lui soţie, Mihaela Borcea. Ei i-a lăsat în grijă cam toate firmele, ultima fiind un hotel din Olimp, pe care l-a modernizat şi care vara asta a şi început să aducă profit. Femeia în vârstă de 48 de ani a controlat cu mână de fier lucrările de renovare ale fostului Hotel Muntenia din Olimp, transformat în Pam Beach Hotel&Spa, iar rezultatele se văd.

2-bd-1-tifetz-inalt-200-915151.jpg

cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel
Cristi Borcea are în sfârșit toate motivele să zâmbească: este liber, iar afacerile îi merg bine

 

 

Amplasată pe faleză, clădirea a fost renovată în 2012, iar la puţină vreme după a fost preluată de familia Borcea. Recent, Mihaela a investit din nou în hotelul de 15 etaje. Faţada este renovată, iar mobilierul din camere, schimbat. Fosta soţie a acţionarului de la Dinamo este mulţumită şi ea de cum s-au încheiat lucrările.

2-bd-5-25col-mihaela-borcea-89615615.jpg

cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel
Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi, este cea care se ocupă de afacere

 

“Tocmai ce m-am întors de pe Litoral. Eu m-am ocupat şi mă ocup de acest hotel. A ieşit foarte frumos. Între timp, fiul meu cel mare, Patrick, a avut grijă ca lucrurile să meargă bine şi la pub-ul sportiv din Bucureşti, pe care l-a deschis special pentru tatăl lui”, ne-a declarat femeia de afaceri.

2-bd-4-25col-piscina-56126161.jpg

cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel
Hotelul are și piscină, și loc de joacă pentru copii

 

Hotelul are o piscină mică şi loc de joacă pentru copii, dar şi două restaurante, unul cu linie de autoservire, ceea ce îl transformă într-un loc căutat de familişti. De altfel, imaginile surprinse de  fotoreporterii Click!, în care şi parcarea este utilizată la capacitate maximă, demonstrează că hotelul lui Borcea nu duce lipsă de turişti. Şi nici nu ne mirăm că este aglomerat din moment ce o cameră dublă în weekend costă 230 de lei pe noapte, un preţ mic, am putea spune, pentru un hotel de 3 stele.

2-bd-3-25col-restaurant-89616.jpg

cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel
Terasa era plină de turiști

 

“Camerele sunt mobilate simplu, dar arată bine fiind probabil renovate recent. Pat confortabil, vedere la mare şi linişte în hotel. Mâncarea este peste aşteptări la restaurant, la fel şi personalul. Curăţenie este şi în camere, şi la restaurant”, au scris turiştii la recenziile despre hotel, după ce au petrecut un sejur aici. 

Halep are bloc în nordul Mamaiei

 

Afaceri la malul mării are și Simona Halep. Originară din Constanța, oraș unde locuiește împreună cu familia ei, campioana și-a investit o parte din banii câștigați din tenis într-un bloc cochet, în nordul stațiunii Mamaia.

Deocamdată, majoritatea apartamentelor din construcția aflată foarte aproape de plajă își așteaptă viitorii „stăpâni”. Click! a aflat că prețul unui apartament cu două camere ajunge până la 100.000 de euro, cu tot cu TVA și comisionul agenției. Inițial, blocul trebuia să aibă șase etaje, dar familia Halep a solicitat anul trecut un aviz pentru construirea încă unui etaj. Până acum, din tenis, Simona a câștigat peste 26 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce și-a așteptat mult timp soțul să iasă din închisoare, Valentina Pelinel se poate bucura în sfârșit de prezența lui Cristi Borcea, în căminul conjugal. Cei doi par extrem de fericiți împreună, iar la porțile penitenciarului, în ziua eliberării lui Borcea, Valentina i-a sărit entuziasmată în brațe și l-a copleșit pe acesta cu săruturi și îmbrățișări. Se pare, totuși, că fostul acționar de la Dinamo își lasă afacerile tot pe mâna fostei soții, Mihaela Borcea, care se ocupă în continuare de bunăstarea averii familiei.

  • Este cunoscut ca ”Don Juan-ul” lumii mondene, nu doar ca fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo. Bineînţeles, despre Cristi Borcea este vorba, un bărbat cu suflet mare şi cu slăbiciune pentru sexul opus, căci nu degeaba a iubit patru femei şi a făcut şapte copii cu ele. A fost blamat pentru asta, însă calitatea supremă a afaceristului rămâne aceea de părinte responsabil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1