Vâlcea: Un bărbat s-a aruncat cu mașina de pe stânci, lângă Mănăstirea Arnota. În ce stare se află

Ultima actualizare:

    Un bărbat a încercat să se sinucidă în apropierea Mănăstirii ArnotaFoto: adevarul.ro
Un bărbat a încercat să se sinucidă în apropierea Mănăstirii ArnotaFoto: adevarul.ro

Supărat după o ceartă cu soția, un bărbat a încercat să se arunce cu maşina de pe stânci, lângă Mănăstirea Arnota din Vâlcea. Din fericire, autoturismul s-a oprit în parapeții din beton, iar soțul s-a ales doar cu dureri pe tot corpul.

O familie din Berbești a mers, în weekend, să viziteze Mănăstirea Arnota din Bistriţa – Costeşti. Numai că, pe drum, cei doi s-au certat, iar soţul a ameninţat că-şi pune capăt zilelor. Totul s-a petrecut în zona Carierei de calcar Bistriţa, unde bărbatul de 46 de ani a încercat să se arunce cu maşina în gol. Din fericire, n-a reuşit să-și ducă planul până la capăt, ci doar şi-a distrus baia de ulei a maşinii, după ce s-a lovit de parapeţii din beton. Apoi, a fugit, scrie adevarul.ro

Căutat prin pădure timp de patru ore 

Efective impresionante de intervenţie, poliţişti, pompieri, ambulanţieri şi salvamontişti, s-au deplasat la faţa locului, după ce soția a sunat la 112. Zeci de oameni din satul de la poalele Masivului Builei l-au căutat timp de peste patru ore. După ce a fost prins, a fost dus la spital întrucât acuza dureri pe tot corpul. ”A fost identificat la o distanţă de 10 metri de DJ 646, după patru ore de scotociri. A fost coborât la ambulanţă cu ajutorul echipelor din cadrul ISU şi Salvamont. Transportat la UPU Vâlcea pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate, s-a stabilit şi diagnosticul preliminar: politraumatism prin cădere de la înălţime de pe stâncă, traumatism zona cervicală, picior drept, coloană lombară. Se continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat pentru adevarul.ro reprezentantul IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.  

S-a oprit cu mașina în parapeții din beton 

Totuși, există o neconcordanţă între declaraţiile autorităţilor şi cele ale martorilor. Potrivit celor dintâi, cei doi soţi, care s-ar afla în procedură de divorţ, au plecat spre Mănăstirea Arnota fiecare cu maşina lui. Cu toate acestea, martorii susţin că la faţa locului nu era decât o maşină. ”Un nene voia să se ducă la mănăstire, cu soţia şi copiii. S-au certat în maşină şi a vrut să-şi pună capăt zilelor. A vrut să se arunce cu maşina de pe stâncă, dar s-a lovit de parapeţii de beton, înainte...  L-au găsit până la urmă, am înţeles că de ofticat că nu a putut să cadă cu maşina de pe stâncă, a sărit el apoi, de acolo, de pe margine. Probabil că nu s-a lovit suficient de rău şi a plecat mai departe... Unii spun chiar că nici nu l-au mai găsit, alţii că l-au descoperit fără suflare... ”, spun localnicii.

Bărbatul nu se află la prima tentativă de sinucidere. Şi-a convins soţia să meargă împreună la Mănăstirea Arnota, în speranţa că se vor împăca. După ce a încercat să se sinucidă, când a văzut desfăşurarea de forţe, el a încercat să se ascundă, spun salvamontiştii din Vâlcea, care au intervenit pentru salvarea acestuia. 

Citește și: 

Terifiant! Un prahovean a vrut să se sinucidă din dragoste. A reușit din a doua încercare

Şi-a pus capăt zilelor la doar 19 ani! S-a aruncat în gol de pe un pod!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net