Un tânăr s-a dat drept răpitorul Alexandrei și i-a cerut familiei răscumpărare de 3500 de euro!

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceşanu (15 ani), sechestrată pe 24 iulie
Alexandra Măceşanu (15 ani), sechestrată pe 24 iulie

Cazul cutremurător din Caracal a reușit să atragă după sine și profitori, care încearcă să câștige bani de pe urma părinților îndurerați ai celor două fete dispărute și posibil ucise de principalul suspect Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Unchiul uneia dintre fete, Alexandru Cumpănașu, a dezvăluit că părinții Alexandrei au primit un telefon în care un tânăr se dădea drept răpitorul acesteia și cerea o sumă uriașă pentru a le înapoia fiica celor doi soți.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a explicat că o persoană a sunat-o pe mama Alexandrei cerând răscumpărare pentru a le elibera pe fiica ei și pe Luiza. Individul a fost prins în flagrant de polițiști, totul dovedindu-se a fi o „pistă falsă”, după cum a mai afirmat Cumpănașu. Speranța sădită din nou în sufletele părinților Alexandrei s-a stins încet însă, când au aflat că tânărul nu are nicio legătură cu fetele, ci că doar își dorea să profite de pe urma situației lor tragice. 

Alexandru Cumpănașu a făcut aceste dezvăluiri vineri, 16 august, pe contul personal de Facebook, explicând că faptele s-au petrecut acum mai mult de cinci zile și oferind publicității și înregistrarea convorbirii telefonice dintre mama Alexandrei și cel care pretindea răscumpărare pentru tânără. 

„Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii și serviciile de informații pentru organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pentru eliberarea Alexandrei și Luizei! Chiar dacă speranța a fost mică, totuși am sperat. Felicit DIICOT și serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama că deține fetele a fost prinsă și audiată!”, a scris acesta în mediul online.

„Din pacate este o pista falsă dar eu sper să platească cu pușcaria pentru modul în care s-a jucat cu sentimentele familiei și speranțele tuturor!”, a mai scris Cumpănașu. În acest timp, autoritățile au ridicat astăzi mașina lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a afirmat că le-a răpit și ucis pe cele două tinere în vârstă de 15 și 18 ani. Cercetările în locuința monstrului din Caracal continuă de mai bine de două săptămâni.

Tânărul, care a cerut 7000 de euro răscumpărare, a fost pus în libertate 

Ulteior, Alexandru Cumpănașu a explicat revoltat că persoana în cauză a fost pusă în libertate. „Tocmai ce am aflat (sper că nu este adevarat) că după ce l-au filat, l-au localizat și audiat pe acest nemernic L-AU PUS ÎN LIBERTATE! Pentru că avea 18 ani și era mic. Iți vine să plângi și să urli. După ce mama lui Alex a trebuit să accepte calvarul acestor conversații, am făcut totul ca la carte și am anunțat autoritățile, am pus la dispoziție înregistrările făcute de FAMILIE nu de autorități, stăm 5 zile în suspans și aflăm acum că dupa efortul depus pentru a îl localiza și prinde este audiat și pus in libertate. Sunt scârbit”, a mai scris Cumpănașu pe rețelele de socializare. 

Bărbatul a susținut că este complicele lui Dincă și a cerut 7.000 de euro în schimbul eliberării Alexandrei și Luizei. Acesta i-a cerut mamei Alexandrei câte 3.500 de euro pentru fiecare fată. Potrivit informațiilor, bărbatul nu a primit nici măcar o amendă după ce a fost eliberat. 

Mai jos puteți asculta primul apel dintre tânăr și mama Alexandrei. Vocea mamei acesteia a fost distorsionată. 

Mamei Alexandrei i s-au cerut bani pentru eliberarea fetelor

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net