Un tânăr din Argeș, intubat în seara în care i-a născut soţia, a murit de Covid după câteva zile

terapie-intensiva.jpg

pacient la terapie intensiva
Tânărul, care nu era vaccinat, fusese intubat chiar în seara în care soţia lui a născut
foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit noaptea trecută în secţia COVID-19 a Spitalului Judeţean Argeş. Tânărul era internat de mai multe zile, infectat cu virusul SARS-CoV-2, și fusese intubat chiar în seara în care i-a născut soția.

Tânărul, care nu era vaccinat, fusese intubat în urmă cu aproape o săptămână, exact în seara în care soţia lui a născut. În ciuda eforturilor mari ale personalului medical, tânărul s-a stins din viaţă în noaptea de joi spre vineri.

Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş, a scris pe pagina sa de Facebook, o postare tulburătoare legat de acest caz teribil, postare în care critică şi numărul mare de antivaccinişti.

„E printre puţinele dăţi când folosesc pagina aceasta pentru a posta altceva decât copii, pisici, glume, flori, «râzăcioşenie». Nu că ar fi fost mereu totul lapte şi miere, dar un zâmbet atrage alt zâmbet, iar scopul meu a fost, întotdeauna, să aduc bucurie. Din păcate, acum e diferit. Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunţi şi tu, un munte de speranţă, să mai crezi. Mor oameni. Mulţi sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului.

Citește și:

Raed Arafat, despre bolnavii de Covid: “Mulți pacienți ajung târziu la medic, nu vin când apar simptomele”

Povești înfiorătoare din spitale. Oameni care cer să fie spovediți și antivacciniști urlând că se fac experimente

Medicii sunt neputincioşi să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor. Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID. Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soţia lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng şi acum”, a scris Cristina Cazacu.

Citește pe Adevarul.ro mesajul specialistului pentru românii care refuză vaccinul anti Covid-19

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5