Un șofer român a fost prins în Franța cu droguri în valoare de 9 milioane de euro

camionul_cu_droguri.jpg

Camionul cu droguri
Camionul cu număr de România în care erau ascunși sacii cu canabis
Foto: stiridiaspora.ro
Citeste tot despre: 

Aproape o tonă de polen de canabis a fost descoperită de de către vameșii francezi în timpul unui control pe autostrada A71 din zona Bourges. într-un camion condus de un român, Valoarea mărfurilor este estimată la 9 ​​milioane de euro. Șoferul, cetățean român de 40 de ani a fost arestat și a declarat că venea din Spania.

Oficialii vamali francezi au descoperit polenul de canabis depozitat în saci din pânză sintetică, ascunși în câteva lăzi de lemn, relatează cotidianul francez Le Berry Republicain citat de stiridiaspora.ro. Este al doilea transport de droguri de valoare mare găsit la un șofer de TIR român în ultimele trei luni. În luna decembrie, un alt român a fost prins, în același loc, cu 650 de kilograme de cannabis, tot atunci înregistrându-se cea mai mare captură de acest fel din 2020, valoarea fiind de 6, 5 milioane de euro.

 

Cum a fost descoperit transportul de droguri


Camionul românului a fost interceptat joi pe A71 în timpul unui control vamal de rutină. Vameșii au descopeirit încărcătura nelegală, caree conținea 918 kilograme de polen de canabis. Camionul era înmatriculat în România, însă șoferul venea din Spania. Românul a fost audiat de jandarmi înainte de a fi pus sub acuzare în contextul unei anchete judiciare deschise pentru trafic de droguri și a povestit că nu știa ce transportă, În remorca sa, oficialii vamali au descoperit polenul de canabis depozitat în saci din pânză sintetică, ascunși în câteva lăzi de lemn.

 

 

Citiți și

 

VIDEO Şofer român din Londra, înjunghiat în propria maşină. Momentul, surprins de camere

 

Şofer român de TIR, erou în Germania: A oprit un BMW de pe contrasens. La volan era o șoferiță leșinată

Loading...
 
 

Citește și