Şofer român de TIR, erou în Germania: A oprit un BMW de pe contrasens. La volan era o șoferiță leșinată

646x404_1.jpg

FOTO www1.wdr.de
Citeste tot despre: 

Un şofer de TIR a devenit erou în Germania, totul, după ce a reuşit, datorită unei prezenţe de spirit şi unei îndemânări incredibile, să oprească o maşină care circula pe contrasens cu şoferiţa leşinată la volan.

Participanţii la trafic au crezut iniţial că a fost vorba de un accident şi au sunat la numărul de urgenţă. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au descoperit că şoferul unui TIR a reuşit să salveze viaţa unei şoferiţe aflată la volanul unui BMW, relatează site-ul postului de televiziune regional Westdeutscher Rundfunk, potrivit adevărul.ro.

Întâmplarea, demnă de un film, a avut loc luni dimineaţă lângă Neuss-Uedesheim. Observând un BMW care venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei, şi pe şoferiţă leşinată la volan, şoferul TIR-ului e efectuat o manevră prin care a oprit maşina prinzând-o între balustradă şi camionul său.

Șoferul, în vârstă de 49 de ani, i-a acordat şoferiţei primul ajutor. Femeia, în vârstă de 57 de ani, a fost preluată apoi de o ambulanţă şi dusă la spital. „O faptă eroică!”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei germane.

Loading...