Un şofer de ambulanţă beat a provocat un accident rutier. Nu e la prima abatere

Ultima actualizare:

    Un sofer de ambulantă a provocat un accident. Bărbatul era beatfoto: arhiva Click!
Un sofer de ambulantă a provocat un accident. Bărbatul era beatfoto: arhiva Click!

Un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa a provocat duminică noapte un accident rutier, pe raza localităţii Andrăşeşti. Poliţiştii ajunși la faţa locului au descoperit că şoferul salvării era beat, cu o concentraţie de 0.45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Ialomiţa, accidentul a avut loc duminică noapte, în jurul orei 22.30. În urma verificărilor, a reieşit că şoferul unei ambulanţe, în timp ce se deplasa pe DN 2A-E60, pe raza localităţii Andrăşeşti, a lovit două animale ce se aflau pe partea carosabilă, conform News.ro.

Nici conducătorul auto şi nici asistentul care se afla în ambulanţă nu au fost răniţi în urma evenimentului rutier. Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanţei, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Citește și:

Accident în Bucureşti: O ambulanţă SMURD s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism

Accident în lanț în Capitală. Sunt implicate 21 de persoane, dintr-o ambulanță, un microbuz și patru autoturisme

A fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe. Surse medicale susţin că ambulanţierul nu este la prima faptă de acest gen, de fiecare dată el fiind iertat de conducerea SAJ Ialomiţa pentru neregulile comise în trafic.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net