Accident în lanț în Capitală. Sunt implicate 21 de persoane, dintr-o ambulanță, un microbuz și patru autoturisme

accident-capitala.jpg

Accident rutier în Capitală
Foto: Captură Video

Un accident rutier grav s-a petrecut joi seara pe Calea Plevnei, fiind implicate patru autoturisme, o ambulanță care transporta un pacient și un microbuz cu pasageri. În total 21 de persoane se aflau în aceste vehicule.

UPDATE: Forțele de ordine au început ancheta pentru a afla vinovatul, iar din declarațiile martorilor reiese că un șofer s-ar fi grăbit să treacă înaintea ambulanței aflate în misiune. Potrivit acestora, ar fi vorba chiar de șoferul microbuzului, care se pare că n-ar fi auzit/văzut ambulanța, deși aceasta avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Două dintre victime au fost preluate și transportate spre spital în acest moment. Raed Arafat, șeful DSU, a declarat în direct că patru sau cinci persoane au nevoie de transport la spital, dar din fericire nu sunt victime grav rănite, potrivit Digi 24

Ambulanța aparținea aeroportului Henri Coandă, iar pacientul care era transportat nu a avut de suferit. Deocamdată nu se cunosc împrejurimile în care a avut loc accidentul. Cinci autospeciale SMURD s-au deplasat la fața locului.

 

 

Loading...