Un bărbat din Botoșani și-a ucis tatăl cu 30 de pumni în cap pentru a-l scăpa de diavol

politia_nu_treceti_1.jpg

politia nu treceti
Foto Arhivă Click!

Un bărbat de 39 de ani din Botoşani şi-a omorât în bătaie tatăl, în propria casă. Bătrânul a fost lovit cu pumnii în cap până şi-a dat ultima suflare. Luat la întrebări de polițiști, agresorul a mărturisit că şi-a omorât tatăl fiindcă în el sălăşluia diavolul.

Locuitorii comunei Călăraşi din județul Botoşani s-au strâns cu mic, cu mare, luni dimineață, în fața casei bătrânului și nu le venea să creadă de ce a fost în stare fiul acestuia, care locuia în aceeași curte. Victima, în vârstă de 74 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge de ginerele său, venit în vizită.

Deți bărbatul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa, în comă, el a murit la scurt timp din cauza traumatismelor găsite la nivelul capului. Ajunși la fața locului, oamenii legii şi-au dat seama că agresorul este chiar fiul bătrânului decedat, scrie adevarul.ro. De altfel, el a mărturisit poliţiştilor că şi-a lovit tatăl până l-a lăsat lat fiindcă l-a fi văzut pe diavol sălăşluit în părintele său.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

 

Citește și:

 

O tânără şi-a omorât tatăl cu trei cuţite

 

Crimă oribilă în Mehedinți. Și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit

 

 


 

 

Loading...

Citește și

  • criminal

    O crimă şocantă a fost descoperită marţi, 24 octombrie, în comuna prahoveană Păcureţi. Suspectul este Ionuţ Florin Barbu, un adolescent de 17 ani, care și-ar fi omorât tatăl cu un topor, apoi i-a cusut rana pentru a ascunde urmele cumplitei fapte.

  • Un tânăr de 19 ani, din Oneşti, care suferea de depresie şi locuia împreună cu tatăl şi bunicul său în localitatea vrânceană Pufești, i-a omorât pe aceştia, sâmbătă după-amiază, aparent fără motiv, el fiind găsit de către polițiști în timp ce încă își lovea cu lopata victimele decedate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1