Un bărbat din Botoșani și-a ucis tatăl cu 30 de pumni în cap pentru a-l scăpa de diavol

Ultima actualizare:

    Foto Arhivă Click!
Foto Arhivă Click!

Un bărbat de 39 de ani din Botoşani şi-a omorât în bătaie tatăl, în propria casă. Bătrânul a fost lovit cu pumnii în cap până şi-a dat ultima suflare. Luat la întrebări de polițiști, agresorul a mărturisit că şi-a omorât tatăl fiindcă în el sălăşluia diavolul.

Locuitorii comunei Călăraşi din județul Botoşani s-au strâns cu mic, cu mare, luni dimineață, în fața casei bătrânului și nu le venea să creadă de ce a fost în stare fiul acestuia, care locuia în aceeași curte. Victima, în vârstă de 74 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge de ginerele său, venit în vizită.

Deți bărbatul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa, în comă, el a murit la scurt timp din cauza traumatismelor găsite la nivelul capului. Ajunși la fața locului, oamenii legii şi-au dat seama că agresorul este chiar fiul bătrânului decedat, scrie adevarul.ro. De altfel, el a mărturisit poliţiştilor că şi-a lovit tatăl până l-a lăsat lat fiindcă l-a fi văzut pe diavol sălăşluit în părintele său.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Citește și:

O tânără şi-a omorât tatăl cu trei cuţite

Crimă oribilă în Mehedinți. Și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net