Un băiat de 14 ani s-a înecat în apele Someșului Mic. De ce a căzut în râu

raul_somes.png

Trupul neînsuflețit al băiatului a fost scos din apă
Foto: adevarul.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un băiat de 14 ani din Gherla a dispărut, aseară, în apele Someşului Mic, a fost scos astăzi din râu. Marți seară, acesta se afla împreună cu doi amici pe malul apei.

Din primele informații, se pare că cei trei băieți se furişaseră pe malul Someșului, în localitatea Gherla. Se lăsase întunericul de mai multe ore, şi, nevăzuţi de nimeni, au început să inhaleze o substanță cu efect psihotrop. Băiatul de 14 ani s-a ameţit bine şi a devenit incoerent. Mai mult, ar fi încercat să-i lovească pe ceilalţi, însă a alunecat şi a căzut în apă.

În respectiva zonă, malulurile Someşului sunt extrem de abrupt, iar în această perioadă a anului apa are în jur de 4-5 grade Celsius. Din nefericire, adolescentul nu a mai putut reveni la mal. Prietenii săi spun că a fost luat de curenţi înainte să-l poată ajuta, conform observatornews.ro.

În scurt timp, locul a fost împânzit de medici şi pompieri, care au dus cu ei şi o barcă gonflabilă, în încercarea de a-l găsi. Pompierii au căutat pe luciul apei timp de câteva ore. Misiunea nu a fost deloc una uşoară, curenţii fiind foarte puternici, adâncimea destul de mare și întuneric.

După miezul nopţii, căutările au fost oprite, ele fiind reluate azi dimineață. Echipajele de salvare au identificat în râu trupul neînsufleţit al tânărului, acesta fiind adus la mal şi ulterior transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă.  

 

Citește și: 


Tânăr înecat la scăldat în apele barajului Stânca-Costeşti, scos la suprafaţă cu undința de un bărbat aflat la mal

Un băiat de 15 ani a murit înecat într-o balastieră din Prahova, după ultima probă la Evaluarea Națională!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5