Tupeu incredibil! A condus jumătate de Europa fără a avea permis. De cât timp şofa şi unde a fost prins românul

Ultima actualizare:
Motorul maşinii a luat foc
Motorul maşinii a luat foc

Aventură incredibilă a unui român în vârstă de 40 de ani! Timp de un an, el a condus prin mai multe ţări din Europa, dar nu a trezit nicio suspiciune. A fost prins întâmplător, după ce i-a luat foc maşina, pe teritoriul Austriei.

Românul i-a lăsat cu gura căscată pe poliţiştii austrieci, care au constatat că bărbatul traversase jumătate de continent la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere auto. De altfel, el nu avusese niciodată un astfel de document şi a mărturisit poliţiştilor că mergea aşa de aproape un an, scrie adevarul.ro, citând publicaţia online a diasporei româneşti din Italia, „Rotalianul”.

Şoferul a fost găsit pe autostrada A2 (Südautobahn) care traversează Austria către Italia, în urma unui incident încă neelucidat, petrecut pe 3 iunie. Mai exact, maşina acestuia, un Peugeot, a luat foc în trafic, iar el a fost nevoit să tragă pe dreapta. Incendiul a izbucnit la motorul maşinii în momentul în care se afla în dreptul localităţii Villach-Magdalen, la circa 15 km de graniţa cu Italia.


    Motorul maşinii a luat foc
Motorul maşinii a luat foc

A reuşit să iasă de pe autostradă înainte ca flăcările de la motor să se extindă şi să-i pună în pericol viaţa. La scurt timp, incendiul a fost stins de un angajat al companiei care se ocupă cu întreţinerea străzilor şi care trecea întâmplător prin zonă. Autoturismul românului a suferit însă daune serioase la motor şi la partea din faţă, fiind necesară tractarea lui.La faţa locului au sosit şi poliţiştii austrieci care, în timpul verificărilor de rutină, au descoperit că şoferul român nu deţinea permis de conducere. Românul de 40 de ani s-a ales astfel cu un dosar penal şi riscă să ajungă la închisoare. El a fost luat temporar în custodia Poliţiei austriece.

Citeşte şi:

Şofer băut şi fără permis, urmărit în trafic de poliţişti, la Constanța. Aventura s-a terminat prost

Urmărire ca în filme pe străzile din Bucureşti

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net