Urmărire ca în filme pe străzile din Bucureşti

urmarire-2.jpg

Politistii l-au urmărit pe bărbat până pe autostradă
Şoferul fără permis, încolţit de poliţie pe A3
foto: Poliţia Capitalei

Poliţiştii din Bucureşti au folosit armamentul din dosare noaptea trecută, după ce un şofer a refuzat să oprească la semnale şi a lovit o maşină de poliţie. Şoferul a fost oprit abia pe Autostrada A2, poliţiştii constatând că acesta nu avea permis.

Au fost momente de tensiune, în noaptea de marţi spre miercuri, pe străzile Capitalei. Era în jurul orei 01.00. Un bărbat fără permis s-a speriat de un filtru rutier şi a fugit în momentul în care agenţii au încercat să-l oprească. Din acel moment a început o urmărire ca în filmele de acţiune. Şoferul a gonit pe străzi până a ajuns pe Autostrada Soarelui. Poliţia a folosit armamentul din dotare.

Urmărire ca în filme pe străzile din Bucureşti

Scenele dramatice au început pe  Calea Văcărești. Apoi autoturismul a fost urmărit pe Şos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre polițiști a coborat din autospecială pentru a încerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto . „În acest moment, conducătorul urmărit a demarat , avariind autospeciala. Polițistul a facut uz de armamentul din dotare, trăgând 4 focuri în plan vertical și unul în direcția anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliției rutiere, sosite în sprijin. S-a reuşit imobilizarea vehiculului și a conducătorului auto pe autostrada A2”, a transmis poliţia.

urmarire-1.jpg

Poliţia a urmărit şoferul pe mai multe străzi
Şoferul nu avea permis
foto: politia capitalei

 Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetarilor. În urma verificărilor a reieşit faptul că bărbatul de 33 de ani, din județul Ilfov , nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a mai precizat poliţia.

Poliştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere. "În urma utilizării armamentului nu au înregistrate victime", mai transmite Poliţia Capitalei.

Iar şoferul urmărit ca în filme pe străzile Capitalei a fost dus la Spitalul Pantelimon pentru investigaţii deoarece acuza dureri.

Citeşte şi: 

VIDEO Tânăr de 20 de ani, împuşcat în cap de poliţişti. Gloanțe și urmărire ca în filme, la Corbu

Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă

Loading...

Citește și