Tudor Axinte, regizor TVR Iași, și soția sa au murit într-un cumplit accident rutier. Tragedia, filmată de o cameră de supraveghere

accident_teodor_axinte.png

accident rutier teodor axinte
Accidentul a avut loc în satul Bâlteni din comuna Probota
Sursa foto: playtech.ro
Citeste tot despre: 

Cunoscutul regizor TVR Iași Tudor Axinte și soția sa și-au pierdut viața, duminică după-amiază, într-un cumplit accident rutier. Imagini absolut șocante au fost înregistrate de camerele de supraveghere amplasate pe șoseaua morții. Te vei cutremura!

Tudor Axinte a fost regizor la TVR Iași și avea 53 de ani. Duminică după-amiază, el se deplasa pe o motocicletă Honda, împreună cu soția sa, pe drumul care traversează comuna Probota din județul Iași. Din primele declarații ale martorilor și ale polițiștilor ajunși la fața locului, se pare că Tudor Axinte a intrat într-o curbă, a ajuns cu motocicleta pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism Volkswagen Passat, care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs în satul Bâlteni, iar în urma teribilului impact soția regizorului a murit pe loc, având traumatisme multiple la cap. Tudor Axinte a fost prins sub autoturism și a fost nevoie de echipaje de descarcerare care să-l scoată dintre fiarele contorsionate. O oră au încercat medicii să-l resusciteze. Din păcate, organismul său nu a mai rezistat, iar echipajul de pe ambulanță a fost obligat să constate decesul.

Și pasagerii din mașină au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, polițiștii au declarant că accidentul s-a produs în urma neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Citește și: 

Accident grav în Mamaia. Un şofer murit şi două persoane au fost rănite

Starea îngrozitoare în care a fost prins un tânăr la volan. A provocat și un accident: «Ce ai fumat?»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și