Starea îngrozitoare în care a fost prins un tânăr la volan. A provocat și un accident: «Ce ai fumat?»

sofer-drogat.jpg

Tinerii din mașină erau, mai mult ca sigur, sub influența drogurilor sau a alcoolului
Foto: Captură Video

Un cetăţean din Constanţa a relatat pe Facebook un incident petrecut în staţiunea Mamaia. După un accident rutier, acesta s-a grăbit să îi ajute pe cei aflați în mașină, însă a constatat cu stupoare că atât șoferul vehiculului, cât și ceilalți pasageri, se aflau într-o stare degradantă, alterată cu ajutorul stupefiantelor în cel mai probabil caz.

Șoferul avea o privire desprinsă parcă din filmele de groază, neputând fi în stare nici măcar să articuleze vreun cuvânt. Acesta, aflat în starea respectivă, a pierdut direcţia de mers şi maşina pe care o conducea s-a oprit într-un gard din staţiunea Mamaia.

Cei trei tineri din mașină păreau a fi sub influența drogurilor

Unul dintre martori a mers să vadă care este starea ocupanţilor maşinii, însă în momentul în care s-au apropiat de autoturismul avariat a descoperit trei tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor interzise. Tânărul de la volan nu putea să articuleze niciun cuvânt, iar cel de pe bancheta din spate tremura și avea o privire la fel de pierdută.

„Ce-ai fumat? .... Ce-ai fumat? ... Ce-ai fumat? ... Măi, băieţi, ce-aţi băgat în voi?”, a întrebat martorul, care a filmat incidentul. „Eu n-am fumat”, a răspuns cel din dreapta şoferului, însă nici el nu părea tocmai „treaz”.  „Păi şi de ce îl laşi, frate, să meargă cu maşina?”, a mai întrebat cel care le-a venit în ajutor.

 Filmarea a fost publicată ulterior pe rețelele de socializare: „În această seară, în jurul orei 23.00 pe Bulevardul Mamaia, maşină din faţa noastră pierde direcţia de mers şi întră într-un gard. Opresc repede cu intenţia de a acorda primul ajutor. La volan găsim individul din filmare. Sunăm la 112 în 5 min apare Ambulanţă iar după 20 min ajunge şi Poliţia.

Le reproşez celor de la Poliţie faptul că în toată Mamaia nu am văzut vreun echipaj, însă ei reuşesc să mă lase fără cuvinte: "Doamnă, suntem un singur echipaj pe Ct, iar acum am venit tocmai de la Eforie!". Ce mai puteam spune? Ar fi trebuit felicitaţi pt timpul scurt ce l-au făcut de la Eforie până în Mamaia-Sat!“, a scris internautul care a filmat incidentul în mediul online. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1