Traseul din Romania a lui Johannes Visscher, olandezul care a ucis fetita de la Gura Șuții, refacut pas cu pas

Ultima actualizare:

     Johannres Visscher a stat în România patru zile Foto: Twitter
Johannres Visscher a stat în România patru zile Foto: Twitter

A murit dar a lăsat în urmă un ocean de mistere. Olandezul Johannes Visscher, criminalul pedofil care a ucis-o pe micuța Adrianei Mihaelei Fieraru și apoi s-a sinucis, a stat patru zile în România iar anchetatorii încearcă să refacă traseul său în țară.

Olandezul Johannes(Joop)Visscher în vârstă de 47 de ani a venit în România de patru ori până acum, începând cu anul 2016. Înainte să se sinucidă, Joop Visscher lucra în Amsterdam la UWV (Agenția de Asigurări a Angajaților), care este o autoritate administrativă autonomă, aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Sociale și Ocupării Forței de Muncă.

Miercuri 18 septembrie

Olandezul a venit în țară pe 18 septembrie cu o cursă de linie de la Amsterdam. Era pentru a patra oară în România și potrivit anchetatorilor nu a atras niciodată atenția. De această dată a închiriat o locuință în sectorul 2 al Capitalei și o mașină SUV VW Tiguan. Acum, polițiștii încearcă să descopere ce a făcut până pe 20 septembrie când a răpit-o în localitatea Gura Șuții din Dâmbovița pe micuța Adriana Fieraru. Cert este că nu a stat degeaba pentru că în apartamentul pe care l-a folosit au fost descoperite prezervative folosite.

Vineri 20 septembrie

Joop Visscher a plecat în cursa morții după prânz. Mașina sa apare mergând spre Otopeni, apoi a trecut prin Buftea și de aici a luat-o spre Târgoviște. Potrivit unor surse din Poliție nu a mers direct ci a făcut mai multe ocoluri, prin diverse localități mai mici. Cine știe dacă el căuta victime sau pur și simplu era dezorientat. La ora 17.18 o răpește pe Adriana Fieraru, copila aflându-se atunci la doar 300 de metri de casă. A luat-o înapoi spre București, s-a oprit pe câmpul de pe raza comunei Sălcioara, unde se bănuiește că a abuzat-o și ucis-o pe copilă, în 30 de minute de la răpire, după cum spun anchetatorii. Trece prin localitatea Produlești și merge direct spre București, de data aceasta fără niciun alt ocol. Îl apăsa conștiința sau își satisfăcuse pur și simplu pornirile bolnave? Acum nimeni nu mai poate explica.

Sâmbătă, 21 septembrie 

Polițiștii analizează imaginile filmate de peste 40 de camere de supraveghere, îl identifică pe olandez și reușesc să-l contacteze online. Mai exact, vorbesc cu el pe messengerul de pe Facebook. Trupul fetiței încă nu fusese descoperit. Bărbatul ajunsese deja în Amsterdam, recunoaște că a fost în Gura Șuții, dar susține că nu a întâlnit nici un copil și în nici un caz nu a luat vreo fetiță cu mașina, Apoi, îi întreabă pe polițiști dacă mai au și alte nelămuriri căci el se grăbește. Anchetatorii îi spun că poate pleca, iar acesta părăsește România, la sîmbătă la prânz, cu o cursă aeriană care decolează de pe Otopeni. Ulterior, contul de Facebook al olandezului nu mai este disponibil, la fel și telefonul acestuia.

Duminică, 22 septembrie

Trupul neînsuflețit al copilei este găsit învelit în celofan și aruncat în niște tufe pe raza localității Gura Șuții. În căutarea copilei au fost mobilizați 200 de polițiști, procurori, voluntari și jandarmi, drone și elicoptere. Anchetatorii spun că au găsit corpul Adrianei Mihaela Fieraru după 44 de ore de la momentul în care dispăruse, luată din fața casei de suspectul olandez.

 a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion. Poliția locală spune că ceea ce părea inițial drept un accident rutier este de fapt o sinucidere. Bărbatul era suspectul principal în cazul morții Adrianei Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită moartă după 44 de ore de la răpire pe un câmp. Johannes Visscher, în vârstă 46 de ani era pus sub urmărire de poliție pentru viol, răpire și omor.

Citiți și

Mărturisirile iubitei olandezului care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani: «Era un bărbat şarmant»

Imagini cu maşina folosită de olandezul care a răpit-o şi ucis-o pe fetiţa de 11 ani

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net