Imagini cu maşina folosită de olandezul care a răpit-o şi ucis-o pe fetiţa de 11 ani

Ultima actualizare:

    Maşina folosită de criminalul olandezfoto: captură video Antena 3
Maşina folosită de criminalul olandezfoto: captură video Antena 3

Apar noi detalii în cazul crmei de la Dâmboviţa. Mașina folosită de cetățeanul olandez, principalul suspect în acest caz, cu care ar fi răpit-o pe Adriana, este în continuare la societatea de închiriei auto. Autoturismul se află în acest moment la Aeroportul Otopeni.

Olandezul care a omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani, a folosit o maşină închiriată, pe care a lăsat+o la aeroport când a ieşit din ţară. Potrivit Antena 3, În urmă cu puțîn timp s-a finalizat cercetarea la fața locului. Mașina a fost controlată de criminaliști, care caută în continuare probe.

Maşina olandezului, lăsată la aeroport, este verificată de criminalişti
Maşina olandezului, lăsată la aeroport, este verificată de criminalişti

Se pare că a fost făcută o a două cercetare la fața locului. Anchetatorii au prelevat urme de noroi de pe aripa mașinii ca să poată dovedi că acel noroi provine din același sol de unde a fost găsit trupul copilei. Mașina a fost lăsată la sediul de închirieri, înainte că cetățeanul străin să plece din România.

Adriana a fost ucisă la 35 de minute de la dispariţie

Părinții fetiței au suspectat încă de la început că fetița a fost răpită. După aproape 48 de ore de căutări, cadavrul copilei a fost găsit, la 4 kilometri distanță de casa familiei. Un cetățean olandez este principalul suspect. Bărbatul apare pe camerele de supraveghere din Gura Șuții, într-o mașină închiriată, la ora la care Adriana a dispărut. În ziua crimei, el s-ar fi plimbat în mai multe localități. Se pare că sâmbătă, olandezul a părăsit România, fără să-l optească nimeni, deşi el putea fi audiat la acel moment ca martor, pentru că anchetatorii nu aveau suficiente probe.  Cadavrul fetiței a fost descoperit cu urme de violențe pe corp. Autopsia va determina dacă fetiţa a fost violată, înainte să fie ucisă. Potrivi anchetatorilor, Adriana a fost ucisă la doar o jumătate de oră după ce a fost răpită.

Criminalul a scris povești pentru copii

Potrivit unui interviu publicat de publicația uitgeverijdenhertog și citat de evz.ro, criminalul se numește Johannes Visscher, este născut în 1973, necăsătorit și fără copii. El este jurnalist, scriitor și autor de literatură pentru copii. Presupusul criminal a absolvit Școala Evanghelică de Jurnalism din Amersfoort și a lucrat la Reformatorisch Dagblad ca reporter de știri interne. A început să scrie ca jurnalist, îi place să cânte la orgă și să meargă cu bicicleta.A declarat că motivul pentru care scrie este acela de a le oferi celor tineri câteva ore de relaxare și intimitate.

image
image
image
image
image
image
iubire
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net