Timiș: Tată judecat pentru viol și incest, după ce și-a batjocorit fiica ani la rând. Din relația lor s-a născut o fetiță

Ultima actualizare:

    Tatăl și-a abuzat fiica vitregăfoto: arhivă Click!
Tatăl și-a abuzat fiica vitregăfoto: arhivă Click!

Violată ani la rând pe vremea când era minoră, abuzuri în urma cărora a născut o fetiţă, o tânără din Timiş l-a chemat în instanţă pe agresor: chiar tatăl ei. Fata a hotărât să rupă tăcerea după ce bărbatul, disperat că aceasta a fugit, a ameninţat-o că-i ucide fetiţa. Acum, e judecat pentru viol şi incest.

Ororile s-au petrecut în Bistriţa Năsăud, unde este şi domiciliul tatălui. Violurile au început în anul 2010, când mama fetei, separată o vreme de tată, a lăsat-o pe copilă în grija bărbatului. Fata, care atunci nu avea nici 14 ani, a rămas imediat însărcinată, scrie adevarul.ro. 

În mai 2011, adolescenta a născut o fetiţă, pe certificatul de naştere, în dreptul numelui tatălui, nefiind trecută nici o persoană. După ce a devenit mamă, victima, bebelușul și tatăl incestuous au ajuns să locuiască împreună cu mama copilei abuzate şi cei doi fraţi minori ai acesteia, într-un sat din judeţul Bistriţa Năsăud. Bărbatul a continuat să abuzeze de fiica sa până după împlinirea vârstei de 18 ani, în anul 2017.  

Victima mai are un copil, dintr-o relație normală

"Persoana vătămată a mai precizat că şi-a început viaţa sexuală normală cu un alt bărbat în jurul vârstei de 17 ani, iar la aproximativ 21 de ani a plecat din localitatea Bistriţa în mun. Cluj-Napoca, iar apoi în mun. Timişoara, lăsând-o pe minora L. A. B. cu tatăl său - inculpatul L. D. - care este în acelaşi timp şi tatăl persoanei vătămate", se mai arată în considerentele încheierii penale citate.  

În decembrie 2018, tânăra a mai născut o fetiţă, rezultată ca urmare a relaţiei de concubinaj pe care  o începuse cu celălalt bărbat. Plângerea pentru tragerea la răspundere penală a tatălui a făcut-o tot în 2018, când tatăl a ameninţat-o cu violenţe asupra fiicei rezultate din incest, spunându-i chiar că o va omorî dacă nu se întoarce acasă. Între timp însă, tânăra a reuşit să-şi ia fetiţa de la tată, iar cercetările au continuat.   

Mai multe amănunte pe adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net