Taxele de înmatriculare și permise auto nu se mai pot plăti la ghișeu. De la 1 octombrie, avem noi modalități la dispoziție

Ultima actualizare:

    Plățile pentru permise și înmatriculări auto nu se mai pot plăti de mâine la ghișee
Plățile pentru permise și înmatriculări auto nu se mai pot plăti de mâine la ghișee

Taxele de înmatriculare și permise auto nu se mai pot plăti la ghișeu. Astăzi, 30 septembrie, este ultima zi în care se încasează în numerar la casierii. De la 1 octombrie, taxele se achită la terminalele automate sau în cont.

Taxele pentru eliberarea permiselor de conducere şi a taloanelor auto mai pot fi plătite doar astăzi, 30 septembrie, în numerar, la ghişeeele Direcţiei Permise şi Înmatriculări.

De mâine, 1 octombrie, aceste două taxe vor fi achitate exclusiv în contul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, deschis la BCR: RO94RNCB0082000367331018, cu cardul la PIOS, pe ghiseul.ro sau mandat poștal, anunță reprezentanții Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRCPCIV).

Totodată, în sediile Direcţiei Permise şi Înmatriculări  urmează să fie instalate terminale automate de plată.

La ghişeele acestei direcţii se acceptă, în continuare, de luna viitoare, plata în numerar pentru eliberarea plăcuţelor de înmatriculare şi pentru rezervarea combinaţiilor de numere preferenţiale.

”Tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atriburii unui număr de înamtriculare prefernțial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conurile trezoreriei prin virament, mandat poștal, numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise din cadrul instituției prefectului sau ca casieriile unităților Trezoreriei Statului, în condițiile legii”, anunță cei de la DRCPCIV. Documentele de plată emise anterior îşi păstrează valabilitatea.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/30-septembrie-ultima-de-zi-de-plata-fara-penalitati-taxelor-si-impozitelor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net