Târgul de Turism 2020. Reducere de 120 de euro la vacanța de vară

Ultima actualizare:

    La Târgul de Turism 2020 vă puteți rezerva vacanța mult visată cu familia
La Târgul de Turism 2020 vă puteți rezerva vacanța mult visată cu familia

Mâine, 29 februarie, se dă startul Târgului de Turism 2020. Peste 300 de expozanți vor veni la Romexpo ca să-și promoveze ofertele. Sunt reduceri substanțiale la vacanța de vară, chiar și de 120 de euro.

Târgul de Turism 2020 va avea loc în perioada 20-23 februarie, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo (Pavilionul B2), unde tour operatorii și agențiile de turism se vor întrece în oferte tentante.

Malta Travel, care are o tradiție de peste 20 de ani pe piață, vă așteaptă într-un decor romantic, ca de Dragobete. ”După ce își vor declara iubirea, îndrăgostiții se vor putea bucura și de o reduceri în valoare de 120 de euro din pachetele de vacanță pentru doi sau de prețuri speciale early booking”, au anunțat reprezentanții Malta Travel.

Târgul de Turism vine cu reduceri de 50% la cazare

Și turoperatorul Paralela 45 lansează o campanie de reduceri special la Târgul de Turism 2020. Discounturile sunt cuprinse între 10 și 50% din tariful de cazare, în funcție de destinație, și se cumulează cu cele aplicate în perioada de Early Booking.

La finalul campaniei, reducerile din perioada de înscrieri timpurii se diminuează, treptat, până la finalul lunii martie. Cele mai solicitate destinații se așteaptă să fie Turcia (Antalya, Alanya și Bodrum), Grecia și Egiptul, devenite în sezonul 2020 și mai accesibile turiștilor români din întreaga țară, după introducerea mai multor curse charter. Spre Antalya, Alanya și Bodrum sunt programate 23 de curse săptămânale, din 13 orașe: București (patru curse săptămânale spre Antalya și una spre Alanya), Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș și Iași (câte două curse/săptămână), Bacău, Arad, Baia Mare, Oradea, Suceava, Constanța, Craiova, Satu Mare (una pe săptămână, ultimele trei fiind noi în sezonul 20202). Spre regiunea Bodrum-Kusadasi-Marmaris se zboară din București și din Cluj-Napoca (noutate în 2020) o dată pe săptămână.

Oferta în Grecia la Târgul de Turism

Oferta de insule grecești cuprinde anul acesta Creta/Heraklion din București, Cluj-Napoca, Iași, precum și din Târgu Mureș și Oradea (noutăți în 2020); Creta/Chania, Corfu, Rhodos și Mykonos (noutate în 2020) din București, în total nouă curse săptămânale.

Spre Egipt sunt programate trei curse săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișora (pentru Hurghada) și una, din București, spre Sharm el Sheikh.

În perioada campaniei, prețurile pornesc de la 359 de euro/persoană pentru șapte nopți în Antalya, cu plecare de la București, de la 471 de euro/persoană pentru pachetul cumpărat de la Constanța, de la 488 de euro/persoană din Satu Mare, de la 467 de euro/persoană din Craiova.

O vacanță în Bodrum costă de la 468 de euro/persoană la Cluj-Napoca. Un pachet pentru Heraklion de la Târgu Mureș costă de la 376 de euro/persoană, iar din Oradea de la 383 de euro/persoană.

Prețurile pentru Hurghada pornesc de la 473 de euro/persoană, iar pentru Sharm el Sheikh de la 446 de euro/persoană. 

Oferte de Paște la Târgul de Turism 2020

Vânzări în creștere sunt așteptate, în perioada târgului de turism, și pentru vacanțele de Paște si circuitele turistice.

Mai multe programe de patru până la 11 zile sunt organizate primăvara acesta în Turcia, Portugalia, Spania, Italia, Cehia, Franța, Rusia, Grecia, Macedonia, Albania, cu avionul ori cu autocarul.

În funcție de perioadă și tipul de transport, circuitele de Paște costă de la 174 de euro/persoană, la Istanbul (autocar, cinci zile, hotel de trei stele) la 995 de euro/persoană în Rusia (avion, nouă zile, hotel de patru stele). O parte dintre circuite au reduceri cuprinse între 5 și 15%, în perioada campaniei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net