Târgul de Turism 2020. Plătești vacanța cu magneți de frigider. Începe joi la Romexpo

Ultima actualizare:

    La Târgul de Turism 2020 vă puteți cumpăra vacanța pentru la vară
La Târgul de Turism 2020 vă puteți cumpăra vacanța pentru la vară

Iubitorii de vacanțe trebuie să fie pe fază. Joi, 20 februarie, începe Târgul de Turism 2020, care va fi organizat la Romexpo. Ca în fiecare an, agențiile de turism se întrec în oferte care mai de care mai atractive. Spre exemplu, una dintre ele își dă posibilitatea să achiți o parte din sejur cu mangneți de frigider.

Joi, 20 februarie, la ora 10.00, își deschide porțile Târgul de Turism 2020, ediția de primăvară. Sute de agenții și tour operatori își vor promova până duminică, 23 februarie, inclusiv ofertele pentru vacanțele de Paște, dar și pentru la vară. Dertour vine cu o idee inedită.

Cu zece magneți de frigider scutești 100 de euro

Le propune celor care vor să-și cumpere o vacanță să facă plata cu zece magneți de frigider achiziționați prin plimbările lor.

Astfel, cine vine cu ei în buzunar va primi o reducere de 100 de euro la cumpărarea unui sejur, la alegere din cele Early Booking.

Este vorba despre destinații populare și foarte iubite de români, precum Turcia, Grecia, Spania, Tunisia și Egipt. Dar sunt primite suvenirurile și dacă alegi să pleci pe meleaguri exotice, precum Bali-care are sezon vara, sau Thailanda,faimoasă pentru plajele paradisiace și cele mai spectaculoase apusuri.

„Invităm românii să-și convertească micile amintiri din vechile vacanțe în bani pentru una nouă, oferindu-le acest mod inedit de plată. Cu atâtea oferte și destinații, ai toate șansele să rămâi cu capul în noua vacanță. Ne-am pregătit și la această ediție a Târgului de Turism cu pachete avantajoase pe toate gusturile, în destinații cât mai diverse, ca fiecare să-și poată alege vacanța perfectă”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului Dertour în România.

O vacanță în Turcia cu Dertour pornește de la 566 de euro

Ca să-ți faci o idee, o vacanță în Turcia, Antalya, în lunile iulie-august, la un hotel de 4 stele, costă în jur de 566 de euro/persoană, cu avion și all inclusive. Cu reducerea ajungi la 466 de euro.

În insula grecească Creta vacanța de o săptămână, tot în plin sezon, este 859-893 de euro/de personă, fără reducerea cu magneți. Spania se vinde în iulie cu 955 de euro, la un hotel de 4 stele din Mallorca, iar Bali cu prețuri între 965 și 1.039 de euro, la care se aplică oferta.

Oferta cu magneții de frigider este valabilă la cumpărarea unei vacanțe pe loc, în limita a 40 de vouchere pe tot parcursul Târgului de Turism, oferite sub forma a 10 vouchere pe zi. Regulamentul campaniei pot fi consultat pe www.dertour.ro.

Christian Tour, cazare cu 1 euro

Christian Tour vine de asemenea la Târgul de Turism 2020, Pavilionul B2, cu programe noi și destinații inedite de pe întreg mapamondul. Vor fi atât oferte Early Booking, cât și extra-discounturi pentru Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria și România. Nu vor lipsi ofertele la circuite culturale, pelerinajele și sejururi exotice, pachete city-break și bilete de avion.

Cel mai mare tour operator din România le oferă turiștilor cazare la 1 euro,reducerea fiind de 400 de euro/cameră.

Pentru vacanțe pe litoralul românesc, vara 2020, sunt reduceri de până la 40%.

Totodată, touroperatorul Cocktail Holidays are o serie de promoții speciale valabile pe durata desfășurării Târgului de Turism 2020, dar nu va fi prezent la Romexpo.

Cocktail Holidays are reduceri, dar nu vine la Târgul de Turism 2020

Vacanțele la tarife reduse pot fi achiziționate online de pe website-ul agenției de turism. Vacanțele de Paște au fost rezervate în proporție de 60%, cele mai multe cereri vizând destinațiile Sharm el Sheikh și Hurghada, programele de tip circuit și sejururile în orașe europene.

Numărul de locuri pe charterele verii 2020 a crescut cu 25%, în oferta Cocktail Holidays fiind destinații din Turcia, Grecia, Tenerife sau Emiratele Arabe Unite (Dubai și Abu Dhabi).

Peste 300 de expozanți vor veni la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția de primăvară, care va avea loc între 20 și 23 februarie 2020, fiind cel mai mare eveniment de turism din țară, ce reunește agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toată Europa, care oferă publicului promoții pentru destinații variate și fascinante, din țară și din străinătate.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net