Târgul de Crăciun București își deschide porțile pe 28 noiembrie. Pe străzi se montează iluminatul de Sărbători

Ultima actualizare:

    Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București este cel mai mare din RomâniaFoto:bucharestchristmasmarket.ro
Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București este cel mai mare din RomâniaFoto:bucharestchristmasmarket.ro

Capitala României a intrat în febra Sărbătorilor de iarnă. Pe străzi au început să fie montate primele piese din iluminatul festiv, iar autoritățile au stabilit ultimele detalii din organizarea celui mai mare târg de Crăciun din România, cel organizat în Piața Constituției de Primăria Capitalei

Târgul de Crăciun București 2019 va fi organizat în perioada 28 noiembrie – 26 decembrie, în Piața Constituției. Organizatorii au estimate că îi vor trece pragul peste 1 milion de vizitatori, din țară și din străinătate. De la ora 10.00 și până la ora 22.00 ei se pot bucura de concerte și spectacole, pot vizita cele peste 100 de căsuțe în care cei mai buni meșteșugari și bucătari veniți din toate zonele țării își prezintă produsele specifice Sărbătorilor. Atracțiile nu se opresc aici: în târg vor fi deschise ateliere de creație, va funcționa un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber, o iesle care redă scena nașterii lui Iisus.

În centrul Târgului de Crăciun București va trona un brad imens, de 30 de metri iar lângă el Casa magică a lui Moș Crăciun va fi fără îndoială destinația favorită a copiilor. În acest loc de poveste, Moșul și elfii săi îi așteaptă pe cei mici să-și exprime dorințele de Crăciun. Copiii își vor putea lăsa scrisorile cu dorințe și gânduri bune în cutia poștală din casa Moșului. Casa magică a lui Moș Crăciun este destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul și elfii săi îi așteaptă pe cei mici să-și exprime dorințele pentru cadourile de Crăciun. Aici, copiii îi vor putea întâlni pe spiridușii moșului – Pachețică, Prăjiturică, Spiridușul Poștaș, Meșterul de jucării și Povestitorul. Accesul la Târgul de Crăciun este gratuit.

Iluminatul de Sărbători va fi aprins din Târgul de Crăciun

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an este aprinderea iluminatului special de Sărbători. Potrivit unor surse din cadrul Primăriei Capitalei, marile artere și principalele intersecții vor fi scufundate într-o feerie de culori începând de duminică, 1 decembrie, Ziua Națională a României, iar momentul va fi sărbătorit festiv unde ealtfel, decât în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului, la Târgul de Crăciun București 2019. Deja autoritățile au început să monteze în sectoarele 3, 4 și la intrările în București uimitoarele aranjamente de leduri a căror bogăție de culori este așteptată un întreg an de locuitorii celui mai mare oraș al țării, fie că sunt tineri  sau bătrâni.

Citiți și

Se deschide târgul de Crăciun din Capitală. Când se aprind beculețele

Primul semn că vin Sărbătorile, autoritățile se pregătesc să deschidă târgurile de Crăciun

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net