Târgu-Jiu. Fost polițist local, prins cum fură din mașini

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere FOTO: captura gorj-domino.ro
Bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere FOTO: captura gorj-domino.ro

Un fost poliţist local din Târgu-Jiu a fost filmat de camerele de suraveghere în timp ce fură dintr-o maşină, în plină zi, în cartierul Griviței. Polițiștii îl filau de câteva zile, astfel că l-au săltat la 20 de secunde de la săvârșirea faptei.

Constantin Dragoș Medeleanu a fost surprins, luni, în timp ce fura dintr-un autoturism, în cartierul Griviței din Tg-Jiu. Polițiștii erau pe urmele lui de câteva zile, iar înainte să-l prindă l-au urmărit din cartierul Debarcader, unde mai încercase să deschidă câteva autoturisme.

Oamenii legii l-au prins pe Medeleanu după 20 de secunde de la momentul în care acesta a deschis ușa unui autoturism parcat pe trotuar și a sustras ceva din interior, scrie gorj-domino.ro. Pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum Medeleanu dă târcoale autoturismelor parcate, iar, la un moment dat se îndreaptă spre o autoutilitară, deschide ușa din partea dreaptă, ia ceva de pe scaunul pasagerului și pleacă.

Hoțul era ”filat” de polițiști

Unele surse afirmă că polițiștii de la Investigații Criminale erau pe urmele acestuia de mai multe ore, după ce au fost sesizați că acesta încercase să fure din autoturisme și în zona Debarcader. Aceleași surse susțin că Medeleanu a fost văzut și duminică, în jurul orelor 14,30, tot în zona Griviței, în timp ce a încercat să deschidă ușile la șase autoturisme.

Constantin Dragoș Medeleanu a fost angajat al Poliției Locale Tg-Jiu, până anul trecut, fiind nevoit să plece din motive personale. În urmă cu doi ani, Medeleanu a fost implicat într-un incident violent, într-un bar din centrul municipiului Tg-Jiu. Un bărbat a sunat la 112 și a sesizat că un polițist local ar fi bătut cu bestialitate un tânăr până i-ar fi scos dinții din gură. ” Presupusa victimă a declarat însă, în scris, că nu dorește să depună plângere pentru violență, spunând doar că nu i-a spart nimeni dinții din gură ci doar că acolo, în bar, în urma unei altercații i-ar fi zburat proteza din gură”, se arăta într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Citește și:

Capitala, raiul hoților de mașini! Se sparg câte 6 pe zi. Sfaturi de la polițiști

Atenție, ce mașini cumpărați! Bolizi de lux furați din Occident intră în România pe bandă rulantă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net