Tânărul de 20 de ani înecat în mare, la Olimp, este fiu de preot. Gabriel era un student eminent

ilie_gabriel.jpg

tanar student din iasi
Ilei Gabriel Melniciuc a murit înecat în mare în stațiunea Olimp
Foto: Facebook

Marea a mai luat un suflet. Tânăr student din Iași, chiar unul dintre cei mai buni ai Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, și fiu de preot totodată, Ilie Gabriel Melniciuc s-a aventurat în apa agitată. Din nefericire, viața lui s-a încheiat brusc, pe malul din stațiunea Olimp.

Ilie Gabriel Melniciuc a mers în weekend pe litoral, împreună cu mai mulți prieteni. Au ales stațiunea Olimp din Constanța, unde erau mai puțini turiști. Deși marea era foarte agitată, iar salvamarii arboraseră steagul roșu, semn că nu ai ce să cauți în valuri, fiind extrem de periculos, tânărul în vărstă de 20 de ani s-a aventurat în apă.

Duminică, în jurul orei 11.00, a intrat să facă o baie. Însă valurile mari şi agitate l-au tras în larg. Salvamarii au reuşit să-l aducă la ţărm, dar era deja prea târziu. Ilie Gabriel Melniciuc era cianotic. Echipajele de prim-ajutor nu l-au mai putut salva. Deși medicii au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, a fost în zadar, băiatul fiind declarat decedat.

Fiu de preot și student eminent 

Gabriel era unui dintre studenții străluciți ai Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, fiind și unul dintre liderii organizației studențești AIESEC. Amândoi părinții sunt profesori universitari la Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Dumitru Stănilloae”, iar tatăl chiar preot, scrie observatornews.ro.

Părintele Calistrat, unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România, a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook: ”Astăzi, 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio-respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp. Cu toată străduința medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD - salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu. Veșnica lui pomenire! Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt. Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește (Psalmii). Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc”.

 

Citește și: 

 

Bărbat de 50 de ani, găsit mort în mare, la Eforie Nord

 

VIDEO Marinar mort în mare, la Constanţa

 

Loading...

Citește și

  • Inconştienţa funcţionarilor de la Administraţia Străzilor a dus la o scenă îngrozitoare în Bucureşti, vineri dimineaţă (26 februarie). O femeie de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa, pe Splaiul Unirii, sensul de la Târgul Vitan către localitatea Glina. În zona respectivă gardurile de protecţie lipsesc cu desăvârşire.

  • Cinci turişti au murit înecaţi pe litoral în două zile, iar, cel mai des, astfel de tragedii se întâmplă pentru că oamenii nu respectă recomandările salvamarilor. Click! îţi spune care sunt regulile pe care trebuie să le urmezi pentru a-ţi proteja viaţa când mergi la mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1