Crima din Caracal. Rămăşiţe de oase, haine şi încălţăminte, descoperite într-o valiză pe fundul unui lac

Ultima actualizare:

    Cercetările continuă pe lacul din Caracal, aflat la un kilometru de casa suspectuluiFoto: Facebook/ Luis Lazarus
Cercetările continuă pe lacul din Caracal, aflat la un kilometru de casa suspectuluiFoto: Facebook/ Luis Lazarus

Ancheta crimelor din Caracal este în plină desfăşurare. Sâmbătă seară după ore întregi în care au cercetat fiecare metru dintr-un lac din Caracal, scafandrii au făcut o descoperire înfiorătoare. Ei au găsit o valiză grea, iar când au deschis-o, s-au cutremurat. Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a fost dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări.

Rămășițe de oase, haine și încălțăminte au fost găsite într-o valiză, pe care scafandrii au scos-o dintr-un lac aflat la un kilometru de casa bărbatului bănuit că a ucis fetele dispărute din Caracal. Osemintele au fost imediat preluate de către medicii de la Medicina Legală. În plus, scafandrii au scos și un sac din apă. Nu se știe pentru moment ce se află în interior, însă ar putea fi vorba tot despre oseminte omenești sau de animale.

Gheorghe Dincă a fost arestat pentru trafic de minori şi viol

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi trafic de minori. Monstrul din Caracal, suspectul în cazul Alexandrei Măceșanu, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus sâmbătă la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de viol, trafic cu minori şi sechestrare de persoane. Gheorghe Dincă a fost reţinut sâmbătă dimineață pentru viol şi trafic de minori, dar nu şi pentru crimă. Anchetatorii strâng în continuare probe pentru a-l acuza de omor. Bărbatul a fost adus din nou la locuinţa lui pentru a da explicaţii despre probele recoltate de anchetatori. De acasă, el a fost dus în arest la Craiova, iar duminică a ajuns din nou la casa lui. Înainte de a ajunge în artest a fost audiat 20 de ore, dar a spus că nu le cunoaşte pe cele două fete dispărute.  

Alexandra Măceșanu este dispărută de miercuri

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă.

Citeşte şi:

Mama uneia dintre fetele care ar fi fost ucise în Caracal, reacție sfâșietoare: „Îl omor cu mâna mea!”

Discuţie halucinantă între poliţişti şi tatăl Alexandrei, fata ucisă la Caracal: «Dacă e încurcată cu vreunul, eşti bun de plată»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net