Surpriză pentru oamenii care stau acasă. Au primit flori la ușa

floristul-alina-neacsa-ofera-flori-oamenlor-care-stau-acasa.jpg

Floristul Alina Neacșa a dăruit florile cu mănuși de protecție
Floristul Alina Neacșa a dăruit florile cu mănuși de protecție

Floriștii s-au gândit să le facă o bucurie oamenilor care stau acasă. Asfel că au luat la pas blocurile din Capitală și le-au oferit la ușă câte un buchet de flori.”Florile ne fac casa și viața mai frumoase”, spune și florista Alina Neacșa.

Zâmbetul este tot ce conteză în zilele acestea greu încercate. Așa și-au spus și floriștii, care au considerat că oamenii merită să primească un cadou din partea lor, pentru faptul că au înțeles că cel mai bine pentru noi toți este rămână acasă.

flori-gerbera-culese-de-la-sera.jpg

40.000 de fire de gerbera au fost culese de la un producător din Giurgiu
40.000 de fire de gerbera au fost culese de la un producător din Giurgiu

Astfel că, încă de dimineață, angajații unei sere de gerbera, din Giurgiu, au tăiat nu mai puțin de 40.000 de fire, care peste zi au fost dăruite.

Au rugat o firmă care livrează pizza să-i lase să-i însoțească la adrese, iar cei care au comandat masa de prânz au primit și un frumos buchet cu 20 de fire gerbera, alături de un mesaj emoționant: ”Florile ne fac casa și viața mai frumoase. Floriștii români sunt alături de tine în aceste momente grele. Haideți să rezistăm cu toții în casă! Împreună învingem virsul. Fii alături de noi și postează pe Facebook o poză și mesajul: #susțin foriștii români și #stăm în casă”, scrie pe fluturașul oferit odată cu frumoasele flori.

mesajele-posate-de-cei-care-au-primit-florile.jpg

Bucuroși de surpriză, oamenii au pozat florile primite și le-au postat pe Facebook
Bucuroși de surpriză, oamenii au pozat florile primite și le-au postat pe Facebook

Unii dintre bucureșteni s-au conformat și au postat imediat buchetul așezat în vază. Nu mai puțin de 40.000 de fire au ajuns în casele bucureștenilor. Cu atât mai mult cu cât florăriile au fost închise și nu mai au de unde să-și cumpere florile preferate care să le înfrumusețeze locul unde-și petrec de acum tot timpul.

”Mă aflu aici în încercarea de a aduce un pic de bucurie într-o situație de criză. Vrem să sprijinim producătorii de flori și vrem să oferim câteva zeci de mii de fire de gerbera, produse în România, care să le înfrmusețeze, cel puțin 14 zile, viața oamenilor care stau în casă. Este bine să fim responsabili, este bine să ne protejăm. Aș vrea să trecem cu bine de criză și încercăm să aducem frumosul  în casele oamenilor. Între patru pereți este mai greu, dar atunci când ai o vază cu flori frumoase , colorate parcă timpul trece puțin mai ușor. Fiți alături de producătorii de flori românești, fiți alături de foriștii care lucrează în țară”, este mesajul celebrei floriste Alina Neacșa. 

De altfel, psihologii spun că forile din casă ne influențează  sănătatea , starea de spirit și realizările profesionale.

  

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/ce-se-intampla-cu-nuntile-programate-ale-romanilor-anuntul-disperat-al-floristilor

https://www.click.ro/news/national/coronavirusul-pune-pe-butuci-afacerile-florista-alina-neacsa-am-pierdut-peste-6000-de

https://www.click.ro/news/national/10000-de-flori-de-lux-daruite-bolnavilor-si-batranilor-din-spitale-si-camine

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1