Sunt joburi bănoase în Germania. Cum poți câștiga 6.000 de euro pe lună

Ultima actualizare:

    Inginerii din IT au printre cele mai mari salarii. Leafa lor poate ajunge la 6.000 de euro pe lună
Inginerii din IT au printre cele mai mari salarii. Leafa lor poate ajunge la 6.000 de euro pe lună

Ești șomer sau vrei să-ți schimbi locul de muncă? Sunt 537 de joburi vacante în Germania, prin rețeaua Eures. Salariile ajung și la 6.000 de euro pe lună.

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă București dispune, prin intermediul Reţelei Eures, de 537 de locuri de muncă ȋn Germania, după cum urmează.

Iată ce meserii se caută în Germania

Sunt 120 de posturi curier, 54 pentru electrician, 53 pentru sudor, 51 pentru lăcătuș, 50 de posturi pentru personal curățenie, 50 pentru instalator,19 posturi pentru șofer de camion pe distanțe scurte/lungi, 13 pentru mecanic industrial, 11 posturi pentru  cameristă, 6 posturi pentru șef de tură, 6 pentru chef de rang, tot atâtea pentru bucătar, câte 5 posturi pentru chef de partie, commis de rang, demichef de rang, lucrător ȋn construcții, ospătar.

Sunt multe posturi și în domeniul hotelier

Totodată, sunt căutați  manager hardware sisteme de securitate, manager software sisteme de securitate, mecanic echipamente de prelucrare plastic și cauciuc, operator mașini CNC, mecanic auto, șofer de autobuz, instalator mașini (turnare prin injecție din material plastic), instalator (instalații sanitare, de ȋncălzire și climatizare), mecanic proces (tehnologia materialelor plastice și a cauciucului), mecanic precizie, mozaicar, commis de cuisine, demichef de cuisine, souschef, specialist restaurant, recepționer, personal ȋn domeniul gastronomiei de sistem, măcelar, inginer verificare și validare, tâmplar, inginer de sistem, inginer dezvoltare, inginer proiectant, coordonator activități arhitectură electrică, tehnician sisteme electrice, tehnician sisteme de răcire, tehnician instrumentație și control, dezvoltator sistem Android, specialist hotel, manager hotel, constructor de acoperișuri, lucrător finisaje ȋn construcții, mecanic camioane.

Salariile oferite de patroni

Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 12-24 de luni, sau pot fi permanente. Salariul oferit este între 50.000- 74.000 euro brut/an (până la 6.000 de euro pe lună) pentru posturile de manager hardware /software sisteme de securitate, inginer verificare și validare, inginer de sistem, inginer dezvoltare, inginer proiectant și coordonator activități arhitectură electric.

Posturile de tehnician instrumentație și control, tehnician sisteme de răcire și tehnician sisteme electrice sunt remunerate 28.000- 58.000 euro brut/an (până la 4.800 de euro pe lună). Cu 42.000 euro brut/an este ofertat postul de dezvoltator sistem Android, 3.350 – 4.100 euro brut/lună postul de șef de tură, 2.600 euro brut/lună primesc constructorii de acoperișuri, 1.800-2.500 euro brut/lună primesc commis de cuisine, demichef de cuisine, chef de pârtie, souschef, lucrător finisaje ȋn construcții, mecanic precizie, mecanic camioane.

Între  1.800 și 2.200 euro brut/lună se dau pentru posturile de ospătar, 1.900 euro brut/lună pentru cele de curier, 1.700- 2.300 euro brut/lună pentru specialist restaurant, recepționer, bucătar, manager hotel, specialist hotel și tâmplar, 1.600 – 3.300 euro brut/lună pentru mecanic echipamente de prelucrare plastic și cauciuc și mecanic industrial, 1.600- 2.900 euro brut/lună pentru commis de rang, demichef de rang, chef de rang, electrician și lăcătuș, 1.600- 2.350 euro brut/lună pentru șofer de camion pe distanțe scurte/lungi, șofer de autobuz, mozaicar, operator mașini CNC, instalator mașini, instalator, mecanic process și lucrător ȋn construcții, 1.500 euro brut/lună pentru personalul ȋn domeniul gastronomiei de sistem.

Se fac plăți și cu ora

Sudorii primesc 10,50 euro, 10,30 euro brut/oră, cameristele și personalul de curățenie, 9,22 euro brut/oră măcelarii. Pentru posturile de mecanic auto, salariul este negociabil, ȋn funcție de experiența profesională.  

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experiență și/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană și/sau de limbă engleză.

Persoanele interesate, care corespund condițiilor ofertelor de muncă, pot aplica direct prin accesarea acestora pe site-ul EURES național www.eures.anofm.ro, rubrica Mod de aplicare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net