Spărgătorii de bancomate din Braşov şi Sinaia, prinşi în flagrant în Covasna

bancomat_covasna_.jpg

bancomat aruncat in aer de hoti politie
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Cei trei indivizi care au detonat bancomatele din Poiana Braşov şi Sinaia şi au furat banii au fost prinşi în weekend, în timp ce goleau un bancomat din judeţul Covasna, după producerea unei explozii.

Au reuşit să fure din bancomatele din Poiana Braşov şi Sinaia, însă nu acelaşi succes l-au avut în localitatea covăsneană Ozun! Cei trei spărgători de bancomate au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să fugă cu geanta plină de bani.

Doi dintre bărbaţi (de 25, respectiv 38 de ani) au distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitatea Ozun, prin provocarea unei explozii. După deflagraţie, cei doi au pătruns în incinta unităţii bancare, aflată la parterul unui bloc de locuinţe, prin forţarea uşii de acces. Au strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieşit au fost prinşi în flagrant de poliţişti, scrie adevarul.ro.  

Al treilea individ, prins în Braşov

Ulterior, în municipiul Braşov, într-o benzinărie, a fost depistat şi un complice al celor doi, care le-a facilitat transportul către şi dinspre localitatea Ozun. „Cei trei bărbaţi sunt bănuiţi de săvârşirea acestui gen de infracţiuni şi există date cu privire la implicarea acestora şi în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor şi furtul banilor din Poiana Braşov şi Sinaia”, precizează IPJ Braşov.

Bărbaţii în cauză se află în prezent în custodia poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

Citeşte şi:

Două bancomate au fost aruncate în aer, în aceeași noapte

Bancomat aruncat în aer în Arad. Hoţii au fugit cu banii

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1