Bancomat aruncat în aer în Arad. Hoţii au fugit cu banii

bancomat-aruncat-in-aer-arad.jpg

bancomat arad
Bancomatul a fost aruncat în aer, iar hoţii au fugit cu banii

Infractorii români sunt din ce în ce mai mult inspiraţi de modul de comitere a infracţiunilor prezentat în filme. Dacă în urmă cu câţiva ani, ei clonau carduri sau modificau fanta bancomatului pentru a sustrage diferite sume de bani, astăzi aruncă direct aparatul în aer, folosind diverse substanţe. În urmă cu câteva zile, un astfel de eveniment a avut loc lângă un hotel din Sinaia. Vineri, 14 februarie scenariul s-a repetat în Arad.

În noaptea de 13 spre 14 februare, hoţii au aruncat în aer un bancomat situat pe Calea Timişorii Arad. Explozia şi furtul banilor a avut loc la adăpostul întunericului, exact aşa cum s-a întâmplat şi ăn cazul celorlalte furturi de bani din bancomate petrecute în judeţ, relatează aradon.ro. Nu se cunoaşte cu exactitate cate este suma de bani pe care autorii faptei au reuşit să o extragă, însă oamenii legii au demarat o anchetă şi sunt pe urmele făptaşilor. 

Anul trecut, în luna mai, un alt bancomat, amplasat pe Calea Aurel Vlaicu din Arad a fost aruncat în aer, însă hoţii nu au putut extrage nicio sumă de bani întrucât toți banii din ATM fuseseră retrași cu o zi înainte de către angajații băncii după ce au observat că fanta bancomatului a fost distrusă. 

Primul caz de distrugere prin explozie a unui bancomat s-a înregistrat, în România, în octombrie 2018, iar de atunci şi până în prezent, la nivel naţional, s-au înregistrat numeroase cazuri de distrugere şi furt calificat din ATM-uri.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1