Soția tânărului mort la Petromidia, mesaj ca o lecție de viață: "Lăsați orgoliile, naibii, și iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată"

iulian-atanasiu-navodari.jpg

Iulian și Olesea Atanasiu se iubeau nespus de mult
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Văduvă la 33 de ani, în urma tragediei care s-a petrecut pe 2 iulie, când soțul ei a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia, Olesea Atanasiu își strigă, în continuare, durerea și disperarea pe pagina ei de Facebook.

Tânăra, care a rămas singură, cu un copilaș de 3 ani, nu-și găsește alinare după ce și-a pierdut sufletul-pereche. Soțul ei, Iulian Atanasiu, a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia. Avea doar 32 de ani. Olesea a scris un mesaj emoționant, care ar trebui înțeles și respectat de toată lumea.

"Puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece"

"Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești... Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit.

Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales.
Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am...
Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă.
Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut".

Citește și:

Incendiul de la Petromidia. Filmul evenimentelor, momentul exploziei și reacția turiștilor aflați pe plajă

Soția tânărului mort la Petromidia: "Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan". Mesajul zguduitor

Cine este tânărul de 32 de ani care a murit în incendiul de la Petromidia. A lăsat în urmă un copil mic

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul