Incendiul de la Petromidia a izbucnit la o instalație de prelucrare a motorinei

Ultima actualizare:

    În incendiul de la Petromidia și-a pierdut viața o persoană de 35 de anifoto: Inquam
În incendiul de la Petromidia și-a pierdut viața o persoană de 35 de anifoto: Inquam

Incendiul care a izbucnit azi pe platforma Rafinăriei Petromidia Năvodari s-a declanșat la o instalație de prelucrare a motorinei, a transmis într-un comunicat compania care deține rafinăria, KMG Internațional.

KMG International, compania care deţine Rafinăria Petromidia, a transmis că, în cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma rafinăriei. Procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate şi se acţionează pentru controlul şi stingerea incendiului.

“În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma rafinăriei Petromidia, în cadrul instalaţiei de hidrofinare petrol motorină (HPM). Conform procedurilor interne de gestionare a situaţiilor de criză, procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate în condiţii de siguranţă. În acest moment, echipele de intervenţie acţionează pentru controlul şi stingerea incendiului. Mulţumim autorităţilor pentru profesionalismul şi promptitudinea cu care au reacţionat la acest incident”, se arată în comunicatul semnat de echipa de comunicare a Grupului KMG International.

Acțiunile Rompetrol Rafinare (RRC), operator al Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti, au scăzut cu 5% în urma exploziei de vineri, conform Ziarul Financiar.

Petromidia Năvodari este cea mai mare rafinărie din România şi una dintre cele mai moderne din zona Mării Negre şi Mării Mediterane. 

CITEȘTE ȘI: ANM: Norul toxic de la Petromidia se deplasează spre mare

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net