Soția fostului polițist din Iași, găsită moartă în casă, a fost ucisă. Bărbatul și-a recunoscut fapta

Ultima actualizare:

    Iorgu Acsinte și-a ucis în bătaie fosta soțieFOTO: bzi.ro
Iorgu Acsinte și-a ucis în bătaie fosta soțieFOTO: bzi.ro

Fostul polițist din Iași, care a sunat la 112 și a anunțat de și-a găsit fosta soție moartă în casă, este acuzat de anchetatori că i-a luat viața femeii. Iorgu Acsinte și-a recunoscut fapta după ore în șir de audieri și a povestit cum a comis abominaliba faptă.

Chiar dacă a încercat să-și mascheze fapta și le-a spus anchetatorilor că fosta soție obișnuia să bea și ar fi încercat de câteva ori să-și ia viața, oamenii legii au reușit să-l facă să-și recunoască crima. Duminică seară, Iorgu Acsinte (53 ani) a mers la Prisăcani, unde cei doi au o casă, pentru a-şi face bagajele şi pentru a-şi lua câteva lucruri din casă. A luat o geantă plină cu haine, un televizor şi alte câteva lucruri personale, urmând să le ducă în locuința din Iași, unde se mutase de ceva timp, scrie ziaruldeiasi.ro

A lovit-o până a omorât-o   

Imediat după ce şi-a pus în maşină lucrurile, între cei doi a izbucnit o ceartă de proporţii, iar femeia ar fi fost lovită cu brutalitate de mai multe ori. Aceasta a rămas inertă pe jos, iar bărbatul a sunat la 112, în jurul orei 20.00, spunând că şi-a găsit fosta soţie moartă în casă.

Încă de la început anchetatorii l-au suspectat pe Iorgu Acsinte, astfel că în cursul zilei de luni acesta a fost audiat ore în șir și a cedat în cele din urmă în fața procurorilor. A recunoscut că i-a luat viața femeii în vârstă de 47 de ani, cu care avea o relație tensionată în ultimii ani, ceea ce a dus și la destrămarea cuplului. Bărbatul a fost reținut. 

Vestea morții femeii a căzut ca un trăsnet peste întreaga comunitate din Prisăcani, unde familia Macsim este foarte apreciată. Cei doi soți au îmreună doi băieți, la rândul lor tot polițiști de frontieră. 

Citește și: 

Un fost polițist din Iași și-a găsit soția moartă în casă. Femeia avea semne de violență pe corp

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a cerut redeschiderea dosarului în care este anchetat soțul artistei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net