VIDEO Incendiu puternic în Prahova, la o societate care fabrică produse din ţiţei. Doi muncitori, în stare gravă

incendiu-prahova.png

Incendiu puternic în Prahova
Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seară, 1 martie, la o societate care fabrică produse din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave pe 70% din corp.

Incendiul masiv nu a putut fi stins decât după aproape 3 ore. „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală, 3 autoturisme și un autotren”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Incendiu cu victime în Prahova

Victimele sunt doi bărbați care au arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 70% din suprafața corpului, potrivit sursei citate. „Doi pacienți au suferit arsuri și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare în prezent.

Din primele informații, este vorba despre doi bărbați, de 59 de ani și, respectiv, 53 de ani. Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate.”

La fața locului au fost trimise șase autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensiva mobilă, o autoplatformă, o autoscară și o descarcerare grea. Reprezentanții IGSU spun că în zonă este pericol de explozie.

„Incendiu hală în care funcționează o stație de prelucrare produse petroliere, în curtea unui fost CAP. Arde pe o suprafață de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, în hala fiind depozitate uleiuri uzate”, transmit reprezentanții IGSU. În zonă nu sunt locuințe. În apropiere sunt însă depozitate 3 tancuri a 20 de tone de combustibil. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5