Sorin Ovidiu Vântu, operație de amputare a unui picior. Medicii i l-au tăiat din cauza unei cangrene

sorin-ovidiu-vantu.jpg

Sorin Ovidiu Vântu
Sorin Ovidiu Vântu este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România
Foto: romania-insider.com
Citeste tot despre: 

Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără o parte dintr-un picior, după ce medicii au decis să îl amputeze din cauza unei infecții. Dezvăluirea a fost făcută de Sorin Roșca Stănescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai omului de afaceri.

Sorin Ovidiu Vântu anunța la începutul lunii februarie că are grave probleme de sănătate, trebuie să se opereze în străinătate și lăuda spitalele din Turcia. Afaceristul a postat atunci pe pagina sa de Facebook o filmare din această țară.”Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical”, dezvăluia Vântu pe rețeaua de socializare. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre SOV iar Sorin Roșca Stănescu a venit acum cu dezvăluiri la România TV preluate de bzi.ro.

Sorin Ovidiu Vântu a fost în comă

”Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata. A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business”, a declarat Sorin Roșca Stănescu conform sursei citate.

 

Citiți și

Sorin Ovidiu Vîntu, dus de urgență la spital. Omul de afaceri a rămas internat

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat la 6 ani şi 2 luni de închisoare

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1