Sorin Ovidiu Vîntu, dus de urgență la spital. Omul de afaceri a rămas internat

Ultima actualizare:

    Sorin Ovidiu Vîntu, de urgență la spitalFoto: Facebook
Sorin Ovidiu Vîntu, de urgență la spitalFoto: Facebook

Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență la Institutul Fundeni din Capitală. În cursul nopții, omul de afaceri a fost adus la spital într-o stare precară, iar primele investigații au indicat o infecție generalizată.

Potrivit mai multor surse medicale, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce a ajuns în stare gravă la spital. Omul de afaceri a fost internat după ce o infecție de care suferea, pe care a încercat să o tratezea acasă, s-a agravat. 

Acesta este în prezent pe tratament cu antibiotice, nefiind intubat, iar medicii sunt precauți privind evoluția stării lui de sănătate, informează gândul.ro.

Sorin Ovidiu Vîntu, considerat unul dintre cei mai controversați milionari ai României, a fost eliberat pe condiționat din închisoare în luna martie, printr-o decizie a Tribunalului București. El fusese condamnat la 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, pe care executat-o parțial.

În trecut, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Ultima dintre acestea a avut loc în luna iunie 2020, la Spitalul Monza din București.

Medicii au intervenit atunci pentru a elimina grave probleme vasculare de la nivelul membrelor inferioare ale omului de afaceri.

Afecțiunea de care suferă Vîntu este îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor, iar boala i s-a agravat în perioada detenției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net