Scene dramatice în momentul în care rudele Luizei Melencu îl văd pe Gheorghe Dincă. Mama fetei a leșinat

mama_luiza_melencu.jpg

mama luiza melencu
Mama Luizei Melencu, distrusă de scenele la care a trebuit să asiste în ziua reconstituirii cazului fiicei sale

Cinci luni pline de durere s-au scurs pentru familia Luizei Melencu, una dintre tinerele răpite și ucise la Caracal, care au culminat marți, 17 septembrie, în ziua în care a avut loc reconstituirea întregului caz al fetei. Gheorghe Dincă a fost scos din arest și dus pe traseul pe care l-ar fi urmat când a răpit-o pe adolescenta de 18 ani. Mama tinerei nu-și mai poate ascunde durerea și a cedat în ziua în care a fost martora desfășurării filmului dispariției fiicei sale.

Alături de mama Luizei au fost mătușa și bunica adolescentei dispărute din aprilie. Cele trei femei și-au strigat neîncetat neputința crâncenă pe care o simt. Momentul în care l-au văzut pe Gheorghe Dincă le-a făcut să izbucnească. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a le ține pe femei să nu ajungă în preajma lui presupusului criminal Familia fetei și localnicii au început să strige „criminalule” atunci când Dincă a coborât din mașina polițiștilor. „Maică, frumusețea mea, ce gânduri aveai! Unde să te mai căutăm, maică?!”, striga bunica Luizei Melencu.

luiza_melencu_mama.jpg

mama luiza melencu
Scene dramatice în timpul reconstituirii crimelor de la Caracal

 

La fiecare oprire pe traseul descris de suspect, rudele fetei au încercat să rupă cordonul mascaților pentru a ajunge în preajma suspectului. În fața casei din Caracal, în momentul în care Gheorghe Dincă a fost pus la volanul mașinii, întocmai ca atunci când a răpit-o pe tânără, mama și mătușa Luizei au leșinat.

mama_si_matusa_luiza_melencu.jpg

mama si matusa luizei melencu in ziua reconstituirii
Mama și mătușa Luizei au lovit mașinile de Poliție

Bunica Luizei Melencu: «Sufletul și inima noastră ne spun că nu este moartă»

bunicii_luizei.jpg

bunicii luizei melencu
Bunicii Lauuizei Melencu nu și-au pierdut speranța că fata este încă în viață
Foto: captură DIGI24

 

Familia Luizei Melencu încă mai speră că fata este în viață. "Îmi e dor de Luiza și o așteptăm acasă. Nu credem că e moartă. O așteptăm să intre pe poartă. Am crescut-o de la șase luni cu tataie. Era o fată cuminte, deșteaptă, ascultătoare. Suntem terminați, nu mai avem lacrimi. Sufletul și inima noastră ne spun că Luiza nu este moartă", a spus bunica fetei pentru cei de la DIGI24.

 

Citește și:

Reconstituirea crimelor din Caracal. Azi, Gheorghe Dincă arată cum a ucis-o pe Luiza Melencu

Ce spune fostul iubit al Luizei Melencu despre dispariția fetei: «Cred că este în viață»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1