Mama Luizei Melencu crede că fata ei trăiește: „O doamnă a confirmat că mi-a văzut fiica!”

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, în CaracalFoto: Arhiva personală
Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, în CaracalFoto: Arhiva personală

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în Caracal pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, crede că fiica ei este încă în viața. Ea susține că a apărut un martor-cheie în acest caz.

Monica Melencu este convinsă că fiica ei trăiește și crede că ea a fost răpită de altcineva, nu ucisă de Gheorghe Dincă. Mai mult, ea spune că o femeie ar fi văzut-o pe Luiza.

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi. Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a oprit nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea. Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație. Eu una simt că Luiza nu este moartă. Voi lupta din toate puterile. Singurul care mi-a mai rămas este Dumenzeu. Noi vrem ceva concret, să vină cineva să ne spună ce se întâmplă. Să ne spună adevărul, să nu axăm pe acest domn. Aici e vorba de complici, de sus. Adevărul nu-l vom afla, niciodată”, a declarat mama Luizei Melencu la o emisiune tv.

Criminaliștii bănuiesc că Dincă a ținut-o pe Luiza Melencu într-o cameră de tortură

nchetatorii au găsit o singură pată de sânge pe colţul noptierei din camera unde dormea Gheorghe Dincă despre care legiştii au spus că aparţine Luizei Melencu, fata dispărută pe data de 14 aprilie. Nu există informaţii că s-ar fi găsit telefonul acesteia sau rucsacul despre care Dincă a spus că l-ar fi aruncat pe o stradă din Caracal în timp ce o ducea pe fată acasă. 

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile cu privire la Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în 14 aprilie și despre care bărbatul a spus ba că a ucis-o ca pe Alexandra Măceșanu, ba că i-a aruncat corpul în Olt. Criminaliștii bănuiesc însă că Dincă a ținut-o pe Luiza într-o cameră de tortură descoperită în curtea acestuia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net