Scene cutremurătoare în fața „Casei ororilor”. Bunicul Luizei a vrut să intre în locuința lui Dincă

Ultima actualizare:

    Bunicul Luizei Melencu, într-un moment de disperare, a vrut să intre în locuința celui care se presupune că i-a omorât nepoataFoto: Captură YouTube
Bunicul Luizei Melencu, într-un moment de disperare, a vrut să intre în locuința celui care se presupune că i-a omorât nepoataFoto: Captură YouTube

Scene greu de descris la Caracal, în fața „Casei ororilor”, așa cum a fost numită casa lui Gheorghe Dincă, unde au loc în continuare perchezițiile procurorilor și polițiștilor. Bunicul Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale suspectului, a încercat să intre în locuința acestuia, disperat că despre nepoata lui autoritățile nu au încă nicio pistă.

Starea de șoc și de neputință a familiilor fetelor dispărute se accentuează pe zi ce trece, fiind alimentată de lipsa de informații concrete, care să rezolve odată pentru totdeauna misterul presupuselor crime de la Caracal. Pentru familia Luizei Melencu, cea de-a doua fată dispărută pe care inculpatul Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, situația este cu atât mai tulburătoare având în vedere că anchetatorii nu cunosc foarte multe detalii despre situația fetei în acest moment, în afară de mărturia presupusului criminal, care ar putea să fie falsă.

Cazul Alexandrei Măceșanu, fata de doar 15 ani datorită căreia Dincă a fost și prins de autorități, după apelurile ei la 112 care descriau perfect locuința și profilul acestuia, a fost mult mai mediatizat și s-au găsit mult mai multe indicii în acest sens. Pentru membrii familiei Luiziei însă, situația este în continuare în ceață. Atât de tulbătoare încât bunicii fetei dispărute au ajuns la capătul puterilor și al speranței. Condus de această stare de disperare, bunicul Luzei nu a mai ținut cont de forțele de ordine, și s-a îmbrâncit preț de câteva minute cu polițiștii aflați la fața locului pentru a intra în „Casa ororilor”, așa cum a fost supranumită locuința presupusului criminal Gheorghe Dincă.

Mama şi bunicii Luizei Melencu au ajuns, sâmbătă, 3 august, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, unde anchetatorii fac cercetări în prezența bărbatului care a mărturisit comiterea a două crime.

Rudele Luizei au încercat să treacă de cordonul de jandarmi pentru a ajunge în curtea în care se află inculpatul, însă au fost oprite de forțele de ordine. La scurt timp, mama Luizei a leșinat, potrivit realitatea.net. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Elena Iordache, bunica Luizei, a spus vineri că autoritățile nu au băgat familia în seamă și nu au făcut niciun progres în anchetă. „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus femeia, cu referire la cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. 

„În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). „Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniți peste mine. Vă sun eu”. Și iată că la Luiza în dosar e aceeași mașină și nu au venit nici în ziua de azi să ne spună și nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a mai spus bunica tinerei dispărute, potrivit sursei anterior menționate.

„Ocupă funcţii pe care nu le merită. Plângem de patru luni. Am fost minţiţi, înşelaţi, amăgiţi, aburiţi. Ne-au minţit. Am vrut să stăm şi noi faţă în faţă cu nemernicul ăsta”, au spus rudele fetei.

Ce spune Gheorghe Dincă despre uciderea celor două fete

Avocatul lui Gheorghe Dincă a relatat la Realitatea TV afirmațiile suspectului despre răpirea celor două tinere, Alexandra și Luiza, și despre uciderea Alexandrei.

„A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (...) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.

Cu privire la cealaltă victimă, Luiza, avocatul a oferit o variantă mai puțin clară. „Există o problemă. El zice că nu își aduce de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a mai spus avocatul.

„Dar el recunoaşte două omoruri. Adică două fapte. (…) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se ştie în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei”, a continuat acesta. Sâmbătă, 3 august, autoritățile caută telefonul Luizei pe un câmp din apropierea locuinței lui Dincă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net