Bunica Luizei, fata dispărută în Caracal: „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu mai aflam nimic!”

luiza-melencu.png

Luiza Melencu
Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în Caracal
Foto: Facebook

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal în urmă cu trei luni, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a declarat că autoritățile nu au băgat familia în seamă. Ea susține că polițiștii nu au făcut niciun progres în anchetă.

„Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a declarat Elena Iordache, la Realitatea TV. Bunica Luizei Melencu a declarat că familia a angajat un avocat pentru a afla de la autorități lucruri pe care până acum le-a aflat doar din presă. Luiza Melencu are 18 ani și a dispărut în Caracal în luna aprilie, după ce s-ar fi urcat într-o mașină la ocazie. 

„Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic. În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). «Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniţi peste mine. Vă sun eu». Şi iată că la Luiza în dosar e aceeaşi maşină şi nu au venit nici în ziua de azi să ne spună şi nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a mai spus bunica adolescentei. Chiar dacă Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra Măceșanu, ale căror oase au fost găsite într-un butoi din casa lui, și pe Luiza Melencu, Elena Iordache speră încă la o minune: „”Eu cred că Luiza este în viaţă. Sufletul meu îmi spune că este în viaţă. O aştept acasă pe Luiza. Să vină acasă că ne e dor de ea”.  Luiza se ducea pe 15 aprilie, ziua în care a dispărut, la Caracal. Ea ar fi luat o mașină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută niciodată. Bunicul ei s-a dus la poliție să o declare dispărută, iar dosarul său a fost tratat ca un caz de trafic de persoane.

Alexandra Măceșanu, confirmată decedată vineri seară

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrie Măceșanu, a confirmat că oasele găsite într-un butoi din casa lui Gheorghe Dincă aparțin adolescentei de 15 ani. Informația a fost făcută publică vineri noapte (2 august), fiind confirmată și de DIICOT a doua zi dimineață.

„Oameni buni ai acestei ţări care ne-aţi fost alături, ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu Am eşuat. Nu am reuşit să salvez viaţa acestui minunat copil. Dacă aş fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de ora 21:00 joi. Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţăne de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ”, a scris, pe Facebook, Cumpănaşu.

 

Citește și

Care este motivul pentru care Alexandra nu a reuşit să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112

Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri în premieră: «Vor fi plângeri penale din partea noastră»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...
 
 

Citește și

  • Zeci de poliţişti au invadat vineri, 2 august, curtea casei lui Gheorghe Dincă din Caracal pornind cea mai amplă percheziţie din ultimii 30 de ani în România. Dar, unde dai şi unde crapă! Descoperirea cea mai importantă nu s-a făcut acasă la suspect, ci în parcul din Caracal. În lacul din parc au fost găsite cartela telefonică şi telefonul Alexandrei Măceşanu.

  • paul mieila

    Paul Mieilă, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă, a declarat pentru ”Adevărul” că l-a văzut pe acesta miercuri, chiar după dispariția Alexandrei. ”Exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur.”