Scandal la TAROM. Două avioane au pus pasagerii în pericol

Ultima actualizare:

    Două aparate de zbor ale TAROM au avut defecțiuni fie la trenul de aterizare, fie la roți
Două aparate de zbor ale TAROM au avut defecțiuni fie la trenul de aterizare, fie la roți

Pasagerii care s-au îmbarcat ieri în cursele TAROM interne au avut parte de emoții. Aeronavele către Satu Mare și Iași s-au întors din drum, din cauza unor defecțiuni.

UPDATE, ora 15.00: O cursă TAROM, pe ruta Bucureşti-Timişoara, care trebuia să decoleze, astăzi, de la ora 12.40 de pe Aeroportul "Henri Coandă" a fost amânată pentru aproximativ două ore. Un difuzor de la bord se defectase. 57 de pasageri au așteptat ca acesta să fie reparat. La TAROM s-a deschis deja o anchetă.

Au vrut să ajungă din București în celălalt colț al țării într-un timp scurt, dar au pierdut toată ziua pe drum. Li s-a întâmplat ieri seară pasagerilor care au urcat la bordul aeronavei de Satu Mare. La ora 16.50, 33 de pasageri au decolat de pe Aeroportul „Henri Coandă” din Capitală spre Satu Mare.

După puțin timp, pilotul a anunțat că se întoarce din drum, din cauza unor defecțiuni la trenul de aterizare. Călătorii au fost debarcați și au așteptat  câteva ore bune în aeroport.

Abia la ora 20.45 au fost din nou îmbarcați, de data aceasta în avionul care mergea la Cluj. De aici, i-a preluat un autocar ca să-i ducă la Satu Mare, care a venit cu întârziere.

Astfel că pasagerii au pierdut nouă ore, în condițiile în care cursa cu avionul nu ar fi durat mai mult de o oră și 25 de minute.

Au ajuns la destinație după 9 ore de chin

”A fost bătaie de joc. Am făcut check- inn de două ori, am fost supuși controalelor de securitate de două ori, am așteptat cu orele următorul avion, iar atunci când am ajuns la Cluj am avut parte de alte suprize. Am ajuns la Satu Mare la ora 3.00 dimineața”, au declarat nemulțumiți unii pasageri, la digi 24.

Incident și spre Iași

Nici cei care au avut bilete la cursa spre Iași nu au scăpat de peripeții. Avionul companiei TAROM a decolat la ora 20.35, cu 30 de pasageri la bord, dar a fost întors din drum de pilot, care a simțit vibrații la una dintre roți. Acesta a ratat decolarea.

Călătorii au fost îmbarcați într-o altă cursă și au ajuns într-un final la destinație.

Un bilet dus cu TAROM de la București la Satu Mare costă 73 de euro, iar până la Iași 94 de euro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net