Uite cum va arăta de acum vizita la tuns! Saloanele au investit bani grei pentru «marea redeschidere»

Ultima actualizare:
Mesele pentru manichiură sunt prevăzute cu geamuri de protecție
Mesele pentru manichiură sunt prevăzute cu geamuri de protecție

De vineri, 15 mai, saloanele de înfrumusețare au liber la clienți. Măsurile de relaxare anunțate de autorități vizează și aceste spații, însă vizita la tuns sau la vopsit nu va mai fi ca înainte. Click! îți arată cum s-a transformat un salon de înfrumusețare din București, pentru a putea să își întâmpine clienții în condiții de siguranță.

Au stat cu ușile închise timp de două luni, însă de vineri, 15 mai, se pregătesc să își întâmpine clienții, cu zâmbetul pe buze. Agendele saloanelor sunt mega ocupate, mai ales la servicii precum frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, epilare, sau la tratamente corporale pentru slăbire. Însă trebuie respectate întocmai regulile impuse de către autorități, așa că majoritatea administratorilor de saloane s-au conformat deja. Nu vor mai avea voie să își servească clienții cu ceai, cafea sau apă, precum obișnuiau înainte, și trebuie să fie echipați corespunzător.


    Mesele pentru manichiură sunt prevăzute cu geamuri de protecție
Mesele pentru manichiură sunt prevăzute cu geamuri de protecție

Marina Lixandra, administratorul unui salon din zona de nord a Bucureștiului, a investit mii de euro în materiale și dezinfectanți speciali pentru a ține virusul la distanță. "Salonul nostru s-a închis dinainte ca autoritățile să declare starea de urgență. Ne respectăm clienții și am vrut să îi protejăm atât pe ei, dar și pe angajații salonului. Oferim o gamă largă de servicii estetice de calitate, așa că programatorul nostru e ocupat chiar și pe luna iunie. Bineînțeles, cu respectarea numărului și a timpului între clienți. Am investit foarte mulți bani în panouri despărțitoare, măști, mănuși, termometre de calitate, dispersoare cu soluție pentru dezinfectarea mâinilor, covoare antibacteriene, lămpi UV bactericide cu Ozon pentru sterilizarea încăperii, viziere și alte soluții speciale pentru curățarea ustensilelor cu care lucrăm. Așa, ca o idee, pe aparatul de luat temperatura și covorașele antibacteriene am dat 2.000 de euro. Termometrul achiziționat este unic, ia temperatura de la distanță, iar dacă trece de temperatura normală, scoate un zgomot alarmant. Am  stabilit și niste reguli pe care atât clienții noștri, cât și angajații trebuie să le respecte întocmai. Suntem pregătiți  și bucuroși că ne vom relua activitatea, în conformitate cu prevederile actuale privind COVID-19", ne-a declarat Marina Lixandra, cea care adminsitrează salonul Milano Luxury.

Iată măsurile impuse angajaților și clienților!

1. Fiecare client este obligat să poarte mască de la intrarea și până la părăsirea incintei. 2. La intrarea în salon, personalul va lua fiecărui client în parte temperatura cu un dispozitiv digital. Temperatura nu trebuie să depășească 37°C. 3. Obligatoriu se vor dezinfecta mâinile cu soluție specială, iar la intrare există un covor antibacterian, special pentru încălțăminte. 4. Nu se vor servi apă, cafea sau ceai pe toată durata stării de alertă.5. Persoanele care sunt răcite sau prezintă simptome sunt rugate să specifice acest lucru înainte de programare.6. Accesul în salonul Milano Luxury se face doar pe bază de programare. 5. La sfârșitul programului, încăperea va fi sterilizată cu ajutorul unei lămpi UV, pe bază de ozon. 

La sfârșitul programului, încăperea va fi sterilizata cu ajutorul unei lămpi UV, pe bază de ozon
La sfârșitul programului, încăperea va fi sterilizata cu ajutorul unei lămpi UV, pe bază de ozon

Citește și:

14 mai, ultima zi de stare de urgență. Ce ne așteaptă de acum încolo

Vom trăi cu virusul printre noi! Epidemiologul Molnar Geza explică tot ce trebuie să facem pentru a fi în siguranță

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net